Donaris 930 x 122

canto

Festival internațional de canto la Pitești

Printre manifestările prilejuite cu ocazia Zilelor Municipiului Pitești din acest an se numără și Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret „Good Vibes”, ajuns la cea de-a treia ediție.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Copii și tineri talentați din țară și de peste hotare vor urca pe scenele din Pitești.

Vor fi două zile de concurs și recitaluri, pe scena Filarmonicii Pitești și în Parcul „Lunca Argeșului”. Vor participa tinere talente din România, dar și din alte patru țări – Republica Moldova, Bulgaria, Serbia și Elveția.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Organizat de către Asociația Musicando con Adima Sima, în parteneriat cu Primăria Pitești, evenimentul va cuprinde probe pe secțiuni diferite – musical, pop internațional și pop în limba maternă – și se va desfășura în zilele de 20 și 21 mai, după următorul program:

Vineri, 20 mai:

– 10:00 – 13:00, Finala pop internațional – Filarmonica Pitești;

– 15:30 – 18:00, Finala pop în limba maternă – Filarmonica Pitești;

Sâmbătă, 21 mai:

– 10:00 – 13:00, Finala secțiunea musical cu band – Filarmonica Pitești;

– 15:30 – Festivitate de premiere – Filarmonica Pitești;

– 18:30 – 21:00- Spectacol de gală ,,Good Vibes”: recitaluri Adrian Enache, Mihai Pocorschi, prezentator Iuliana Marciuc – Parcul „Lunca Argeșului”.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90