930X122 MAIA

accident

Fetiţă de 8 ani, accidentată de o maşină în Piteşti

Fetiţă de 8 ani, accidentată de o maşină. Aceasta a ajuns la spital cu suspiciune de fractură la picior. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 14.30, pe raza municipiului Piteşti.

Citiți și: Argeș. Accident teribil! O victimă este inconștientă

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, o minoră de 8 ani, ar fi traversat bld. Frații Golești, prin loc nepermis, împrejurare în care ar fi lovit lateralul unui autovehicul aflat în mers, de pe o bandă de circulație de pe partea opusă față de cea de unde a început traversarea.

Autoturismul în cauză era condus de o femeie de 40 de ani, din București, care se deplasa pe bld. Frații Golești din municipiul Pitești, din direcția centru Pitești spre Autostrada A1, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că nu a consumat alcool.

Citiți și: Accident în Argeș. Trei mașini implicate!

Fetița a fost transportată la spital cu diagnostic preliminar de suspiciune fractură membru inferior drept.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

RAW FOTO 570 X 90