930×122 CAPRA 5

transport lemne ilegal

Firmă din Argeş prinsă cu ocaua mică în camionul mare

Polițiștii Secției de Politie Rurală Rucăr, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul forestier, ocazie cu care au verificat o societate comercială, cu sediul în localitatea Dragoslavele.

Citiți și: Argeș. Primar din județ, demis!

În urma verificărilor, s-au stabilit diferențe dintre stocul scriptic și cel faptic, rezultând că societatea a expediat cantitatea totală de 9,63 metri cubi de material lemnos (8,41 mc lemn rotund fag și 1,22 mc lemn rotund plop), fără documente legale.

În urma abaterii constatate, societatea a fost sancționată cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, iar materialul lemnos, expediat fără documente legale, a fost confiscat valoric.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90