930 x122 grota rece

Constanţa

Fiul unui procuror a încercat să se omoare cu arma tatălui!

Fiul unui celebru procuror din Constanța s-a împușcat. Apelul la 112 a fost făcut chiar de tatăl disperat, anunță antena3.ro.

Citiți și: Tragedie! Bărbat mort într-un incendiu violent

Bărbatul de 31 de ani a fost intubat, ventilat și dus la UPU. Glonțul a intrat și e ieșit din craniu. Poate rămâne în moarte clinică mult timp de acum încolo.

Înainte de a comite gestul fatal, i-a trimis tatălui său un mesaj de adio pe telefon.

Citiți și: Accident teribil! Mai multe persoane au ajuns la spital după un impact între un microbuz și un TIR

„Astăzi, în jurul orei 11.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 31 de ani, s-ar fi împușcat, cu o armă, în zona capului.

Polițiștii Secției 3, dar și criminaliști și polițiști de investigații criminale s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea cercetării la fața locului, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Concomitent, la fața locului s-au deplasat 2 autospeciale SMURD din cadrul I.S.U. Dobrogea al județului Constanța, respectiv un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Persoana în cauză prezenta semne vitale, fiind transportată de urgență la spital.

În cauză se continuă cercetările”, a transmis Inspectoratul de Poliție al județului Constanța.

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90