NOR CURIER 930X122

etnobotanice

FLAGRANT! PITEȘTENI PERCHEZIȚIONAȚI. CE AU GĂSIT JANDARMII

Flagrant! Piteșteni perchezionați. Ce au găsit jandarmii. Trei piteșteni, o femeie (în vârstă de 24 de ani) și doi bărbați (de 20 și, respectiv, 24 de ani), au fost percheziționați azi după-amiază, în jurul orei 16:30, de către o patrulă de jandarmi.

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

Tinerii au fost depistați, în flagrant, în timp ce ar fi intenționat să consume substanțe etnobotanice, precizează purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Argeș.

Potrivit Biroului de Presă al instituției, ”aflându-se în patrulare pe strada Livezilor din municipiul Pitești, jandarmii au observat în fața unui bloc mai multe persoane care aveau un comportament suspect. În urma controlului corporal și al bagajelor, în geanta care îi aparținea femeii au fost găsite substanțe etnobotanice cu efect psihoactiv.

Citiți și: Eveniment de proporții la Pitești Arena

S-au întocmit documentele de constatare, care au fost predate la BCCO (n.r. – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate) în vederea continuării cercetărilor.”, transmite Jandarmeria Argeș. (Sursă foto: Jandarmeria Argeș)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3