930 x122 grota rece

pisica

pisica-rea

ALERTĂ! FOCAR DE RABIE ÎN TOPOLOVENI!

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş a anunţat Prefectura în legătură cu apariţia unui focar de rabie în oraşul Topoloveni.

Citiți și: Pitești. Incredibil! A aruncat-o în foc!

Boala a fost confirmată în urma analizelor de laborator care s-au făcut pentru o pisică domestică din oraş cu comportament atipic. Comportamentul pisicii le-a dat de gândit proprietarilor, iar ei au sesizat imediat autorităţile. Doi dintre membrii familiei, care au intrat în contact cu animalul, au fost vaccinaţi preventiv împotriva turbării.

Pe de altă parte, pe o rază de trei kilometri în jurul focarului a fost instituită zonă de protecţie, iar pe o rază de 10 kilometri – zonă de supraveghere. În zonele respective sunt acum restricții în ceea ce privește circulaţia animalelor, iar câinii şi pisicile trebuie să fie vaccinate.

Citiți și: Argeș. Accident grav la Topoloveni, acum! S-a răsturnat cu mașina!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3