NOR CURIER 930X122

Florin Hidișan

Fost fotbalist la Aripi Pitești și FC Argeș are cancer!

Florin Hidișan, un tânăr în vârstă de 39 de ani, fost fotbalist, cu peste 100 de meciuri în prima Ligă a României, suferă de o boală nemiloasă și are nevoie de ajutor.

Citiți și: Breaking NEWS! Doliu IMENS! A murit un fost jucator de la FC Argeș!

Cariera în fotbal și-a început-o la vârsta de 12 – 13 ani, la Aripi Pitești, unde l-a avut antrenor pe Laurențiu Iordache cunoscut în lumea fotbalului din Pitești cu porecla de „Țânțarul”.

Abia împlinise 21 de ani când a debutat în Liga 1, la FC Argeș, într-un meci încheiat remiză, 1-1, contra celor de la Poli AEK Timișoara.

Florin Hidișan sau „Hidi”, așa cum i se mai spune, a fost un mijlocaș important pentru fotbalul românesc în ultimele două decenii. Acesta a adunat 107 meciuri și 7 goluri în Liga 1, evoluând de-a lungul carierei pentru Internațional Curtea de Argeș, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA, Pandurii, U Cluj sau Arieșul Turda. S-a retras în 2018, de la Ocna Mureș, echipa din orașul natal.

Tânărul se luptă acum cu o boală nemiloasă și are nevoie de ajutor. A fost diagnosticat cu o formă gravă de cancer, iar recent medicii i-au recomandat să înceapă un tratament cu injecții, un tratamentul foarte costisitor, mult peste posibilitățile fostului fotbalist și al familiei sale.

Florin Hidișan are mai mult ca oricând nevoie de sprijin financiar pentru a-și putea achita tratamentele.

Cei care doresc să-l ajute pot dona direct în contul deschis pe numele său la Banca Transilvania:

Florin Hidișan – IBAN: RO 56 BTRL RON CRT0C E268 4801.

Sursă foto principal: GSP

Sursă foto 2: special arad.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3