930×122 CAPRA 5

DACIA BIGSTER

Foto spion – Viitorul SUV Dacia a fost văzut pe străzi

Un prototip al viitorului model SUV Bigster, arătat de producătorul Dacia doar în fotografii, a fost surprins pe străzile din Cehia, lângă Praga.

Citiți și: Viitorul SUV Dacia, în premieră la București

Vehiculul a fost prezentat de oficialii importatorului mărcii autohtone unui grup restrâns de ziariști și reprezentanți ai dealerilor, scrie promotor.ro

Deși participanții nu au avut voie să fotografieze mașina, noul prototip al SUV-ului a fost totuși fotografiat.

Model Bigster va fi lansat pe piață spre sfârșitul lui 2024, cel târziu la începutul anului 2025.

„Sub numele Bigster, Dacia prezintă conceptul unui model SUV de 4,6 metri lungime, robust, spațios și perfect adaptat pentru escapadele în aer liber.

Acest SUV prefigurează soluția propusă de Dacia pentru un vehicul de segment C accesibil la prețul unui model din segmentul inferior.

Nu doar dimensiunile exterioare sunt generoase în cazul conceptului Dacia Bigster. Interiorul este la rândul său foarte primitor, fiind printre cele mai spațioase din acest segment.

Conceptul Bigster poate fi echipat cu motorizări alternative și hibride, asigurând astfel adaptarea permanentă atât la nevoile clienților, cât și la evoluția reglementărilor în domeniul auto.” se arăta într-un comunicat emis de Departamentul Comunicare Dacia la începutul anului 2021.

Sursă foto: promotor.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90