NOR CURIER 930X122

prognoza meteo

Frig extrem peste România! -31 de grade Celsius, noaptea trecută

A fost cea mai geroasă noapte din această iarnă. Temperaturile au scăzut până la minus 31 de grade la Întorsura Buzăului, notează Digi24.

Citiți și: Se întâmplă ceva fenomenal: Pentru prima dată după 72 de ani

Minima a fost înregistrată între orele 6,30-7 dimineaţa, iar ulterior temperatura a crescut uşor.

Meteorologii anunță că, până sâmbătă, vremea va fi deosebit de rece, iar gerul va persista în 13 județe din Transilvania, Maramureș şi Moldova, pentru aceste zone fiind emis Cod galben.

Citiți și: Vremea se schimbă drastic! Vin fenomene extreme

Temperaturile minime se vor situa între -25 şi -18 grade. În cea mai mare parte a Transilvaniei, Maramureșului și Moldovei, vremea va fi deosebit de rece, mai ales noaptea și dimineața va fi ger, iar temperaturile minime se vor situa în general între -25 și -18 grade.

La Pitești, noaptea trecută, mercurul din termometre a scăzut până la -8 grade Celsius.

De vineri, vremea începe treptat să se încălzească pe timpul zilei. Vineri noaptea, temperaturile vor fi la fel de scăzute. Se așteaptă îngheț puternic.

Foto descriptiv: Antena 3 CNN

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90