930×122 CAPRA 5

prognoza meteo

Frig, ploi și vijelii! Vremea se schimbă radical!

De astăzi –  3 mai, vremea se schimbă radical. Meteorologii anunță că temperaturile vor scădea semnificativ și ploile își vor face apariția.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

„Vremea se va răci din nou. Chiar de miercuri vom simți o ușoară scădere de temperatură și pe urmă scăderea va fi mai accentuată, mai ales în weekend”, a precizat Directorul de prognoză al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Florinela Georgescu, la Antena 3 CNN.

„Până atunci, așteptăm să plouă miercuri și joi noapte. Miercuri în partea de sud și centru a țării, joi mai ales la deal și la munte. Vor fi averse, descărcări electrice, grindină și intensificări de scurtă durată ale vântului, deci maniferstări de vară.

Citiți și: ANM a schimbat total prognoza! Fenomenele extreme lovesc fără milă

Răcirea va duce din nou temperaturile sub media multianuală. Vedem că nici în următoarele patru săptămâni, deci cam toată luna mai, estimările nu arată grozav, din punct de vedere al temperaturilor, pentru că vor fi perioade cu temperaturi sub normal.

Deocamdată suntem cu această vreme răcoroasă, care nu este specifică numai pentru țara noastră. Mare parte a Europei are acest regim termic.

În weekend și pe parcursul săptămânii viitoare, temperaturile probabil nu vor mai depăși 18-19 grade și vor porni de la 10-11 grade pe partea de nord a teritoriului, zonele depresionare.

Destul de rece, în continuare, pe litoral. Iar pe parcursul nopții, temperaturi sub 8 grade în mare parte a țării. Sunt temperaturi cu 5-7 grade sub normă”, a mai declarat directorul ANM, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv: Hotnews

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90