SPALATORIE MURAY  930×122

furt

Furt în parcarea Auchan Bradu, rezolvat de poliţişti

La începutul acestui an, un bărbat din judeţul Dâmboviţa s-a gândit să facă rost de bani rapid şi, cum nu a găsit nicio oportunitate legală în acest sens, a venit la furat în judeţul Argeş, mai exact la Bradu.

Citiți și: Pitești: S-au distrat la restaurant și după s-au apucat de furat!

În parcarea hipermarket-ului Auchan, trecând printre maşini, a văzut cum o persoană îşi pune cumpărăturile în portbagaj, iar pe scaunul din faţă a observat o geantă rămasă nesupravegheată.

Fără să ia în calcul riscurile, bărbatul a băgat mâna în geantă şi a plecat cu 1.500 de lei. Ulterior, a fost identificat de poliţişti care au şi recuperat prejudiciul, în vreme ce autorul, pe nume P.N., în vârstă de 27 de ani, a fost trimis în judecată pentru furt.

Citiți și: Tânăr din Merișani, prins la furat într-o benzinărie din Slovacia

IPJ ARGEŞ PRECIZEAZĂ

„Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și, în urma activităților desfășurate, au identificat un bărbat de 27 de ani, din Costeștii din Vale, județul Dâmbovița, bănuit de săvârșirea faptei.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 11 ianuarie a.c., în timp ce se afla în parcarea unui hypermarket din comuna Bradu, profitând de neatenția unui bărbat de 54 de ani, care încărca marfă în autoturismul personal, ar fi sustras suma de 1.500 de lei, dintr-o geantă aflată pe scaunul din față al autoturismului.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere legală.”

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90