EcoMoto 930×122

bărbat

Gangster pe Facebook. S-a filmat cu cartușele pe masă, apoi trăgând cu pistolul

Alte imagini ”demne” de filmele mafiote au apărut pe internet. Un tânăr de 24 de ani din județul Gorj a postat pe Facebook două videoclipuri în care ținea un pistol în mână, apoi trăgea cu el în aer.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Întâmplarea a avut loc în curtea casei surorii sale.

În urma imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii s-au autosesizat.

Citiți și: S-a sfârșit lumea: A căzut Facebook!

Primul videoclip îl surprinde pe tânărul teribilist stând cu pistolul în mână, la o masă pe care se văd și cartușe. În cel de-al doilea videoclip postat, bărbatul trage cu pistolul în aer.

,,Așa vă împușc pe toți, bă!”, transmite bărbatul înainte de a trage cu arma.

Oamenii legii au stabilit că pistolul era neletal, cu gaz și că tinerii nu dețineau autorizaţie pentru astfel de arme, potrivit gorjeanul.ro

Arma şi 20 de tuburi cartuş, calibru 9mm, având capsa percutată, precum şi alte 7 cartuşe cu gaz, având capsa nepercutată, au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor, mai notează sursa citată.

În urma celor întâmplate, doi tineri au fost reținuți: protagonistul, dar și concubinul surorii sale.

Sursă video: GorjeanulTV/ Youtube

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90