930×122 CAPRA 5

deces

GĂSIŢI ACASĂ ÎN STOP CARDIO-RESPIRATOR

Echipajele SMURD au intervenit ieri la doi pacienți care au fost găsiți în stop cardio-respirator. Astfel, în jurul orei 12.00, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiu, pe strada Negru Vodă, la un bărbat de 76 de ani găsit în stop cardio-respirator. Pacientului i-au fost efectuate manevrele de resuscitare, a răspuns manevrelor, ulterior fiind predat la spital în comă.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

În al doilea caz, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Garda de Intervenție Nr. 2 Topoloveni și echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă au intervenit în jurul orei 13.30 în localitatea Călinești, la o femeie în vârstă de 76 de ani găsită în stop cardio-respirator. Femeii i-au fost efectuate manevrele de resuscitare, însă fără succes, ulterior declarându-se decesul.

(Foto: Descriptiv)

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3