Donaris 930 x 122

prognoza meteo

Gata! Vin ninsorile!

Începând de joi, 16 noiembrie, vremea se va răci radical în toată țara.

Citiți și: Vremea de Florii: Ce ne așteaptă după ninsorile din jumătate primăverii

Potrivit meteorologilor, în perioada următoare, temperaturile maxime vor fi la limita înghețului în nordul Moldovei, estul Transilvaniei și în jur de 5 grade în sud.

Valorile nocturne vor fi în scădere din data de 17 noiembrie, media minimelor fiind în jur -5…-4 grade în nordul Moldovei și estul Transilvaniei.

Citiți și: Se întâmplă ceva fenomenal: Pentru prima dată după 72 de ani

De asemenea, în zonele joase din Moldova, Transilvania și zonele deluroase din Muntenia sunt posibile precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

În regiunile montane vor predomina ninsorile și viscolul, iar frigul va fi accentuat de rafalele de vânt.

Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în intervalul 17-22 noiembrie și după 26 noiembrie, anunță meteorologii.

Prognoza meteo în Muntenia pentru următoarele două săptămâni

Din data de 16 noiembrie, vremea se va răci semnificativ, iar spre finalul primei săptămâni, mediile maximelor vor ajunge la 5…6 grade.

Ulterior, temperaturile maxime vor crește din nou spre medii de 10…11 grade – valori apropiate de normele perioadei.

Temperaturile minime nu vor avea variații semnificative pe tot parcursul intervalului, iar mediile acestora vor oscila în general între 1 și 3 grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi ridicată în intervalul 17-22 noiembrie.

Sursă foto: Gândul

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3