930 x122 grota rece

scoala gimnazială tudor arghezi

Generozitatea strălucește la Școala „Tudor Arghezi” din Pitești

Generozitatea strălucește la Școala „Tudor Arghezi” din Pitești

Citiți și: Sărbătoarea inimilor: Ziua Națională sărbătorită cu entuziasm la ,,Tudor Arghezi”

Pitești, România

În spiritul sărbătorilor de iarnă, comunitatea Școlii Gimnaziale „Tudor Arghezi” din Pitești a demonstrat o solidaritate remarcabilă printr-o serie de inițiative umanitare.

Elevii, părinții, cadrele didactice și numeroși voluntari au colaborat pentru a aduce un strop de bucurie celor aflați în nevoie.

Campania, desfășurată pe parcursul lunii decembrie, a inclus mai multe proiecte de voluntariat.

Proiecte coordonate cu sprijinul Asociației de părinți 7 PLUS.

Preșcolarii unității de învățământ au luat parte la campania „Încalță un copil”, în colaborare cu Mirela Retegan și Fundația Zurli, demonstrând că spiritul de a dărui nu cunoaște vârstă.

Un alt proiect de suflet a fost parteneriatul cu Asociația Caravana Zâmbetelor. Au fost donate jucării de pluș pentru decorarea bradului de Crăciun la Spitalul de Pediatrie Pitești.

Alte detalii, cât și subiectul pe larg, AICI – 100 de inimi mici, pline de emoție, au primit vizita lui Moș Crăciun și a îngerilor săi

Această inițiativă a adus zâmbete pe chipurile copiilor internați, oferindu-le o rază de speranță și alinare.

Elevii școlii au vizitat și Casa Kevin, un centru pentru persoane vârstnice.

Aici au oferit daruri și au petrecut timp prețios cu bătrânii, demonstrând că generozitatea și compasiunea nu cunosc granițe.

Grație eforturilor conjugate ale părinților, cadrelor didactice și voluntarilor, școala a reușit să strângă pachete cu dulciuri, alimente, haine și jucării pentru 15 familii nevoiașe.

Această acțiune a fost un exemplu concret de implicare comunitară și de solidaritate.

Preșcolarii au fost, de asemenea, implicați în pregătirea pachetelor în parteneriat cu Biserica Mavrodolu din Pitești, consolidând astfel legătura dintre instituția educațională și comunitatea religioasă.

Directorul școlii, Laura Prepeliță, subliniază importanța schimbării mentalității în societatea contemporană: „Școala nu mai transmite doar cunoștințe teoretice, ea trebuie să cultive și abilitatea de a trăi împreună într-o comunitate armonioasă

Generozitatea strălucește la Școala ‘Tudor Arghezi’ din Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90