Donaris 930 x 122

creșă

Gentea anunță: O nouă creșă în Pitești!

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, anunță că a fost aprobată cererea de finanțare și pentru a treia creșă la Pitești prin PNRR!

Citiți și: Poliția Militară, blindate și camioane, în grabă mare prin Pitești! Video

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin apelul de proiecte PNRR, ne va finanța, în Prundu, lângă Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”, o creșă pentru 40 copii.

Citiți și: Premieră la nivel local și național, în Pitești

 

„Este un proiect la care țineam foarte mult, fiind o investiție importantă pentru creșterea accesului la educație timpurie!

Construcția, care va avea regimul de înălțime parter, în 3 nuclee funcționale – administrativ (zona de acces), educativ (nucleul de copii) și tehnico-gospodăresc, este configurată pentru accesul și utilizarea acesteia de către persoanele cu dizabilități – rampa acces, grupuri sanitare, coridoare etc.

Creșa va fi prevăzută atât cu panouri fotovoltaice, cât și cu panouri solare.

Terenul va fi amenajat cu spații verzi și locuri de joacă.

Valoarea investiției este de 9.988.916,5692 lei fără TVA.

Suma reprezintă cheltuieli eligibile asigurate din Planul Național de Redresare și Reziliență, la care se adaugă TVA aferente cheltuielilor eligibile în valoare de 1.897.894,15 lei, cheltuieli asigurate din bugetul de stat”, informează primarul Cristian Gentea.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90