Donaris 930 x 122

creșă

Gentea anunță: O nouă creșă în Pitești!

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, anunță că a fost aprobată cererea de finanțare și pentru a treia creșă la Pitești prin PNRR!

Citiți și: Modernizare majoră în Pitești. Au început lucrările!

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin apelul de proiecte PNRR, ne va finanța, în Prundu, lângă Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”, o creșă pentru 40 copii.

Citiți și: Spectacole de excepție în centrul Piteștiului!

 

„Este un proiect la care țineam foarte mult, fiind o investiție importantă pentru creșterea accesului la educație timpurie!

Construcția, care va avea regimul de înălțime parter, în 3 nuclee funcționale – administrativ (zona de acces), educativ (nucleul de copii) și tehnico-gospodăresc, este configurată pentru accesul și utilizarea acesteia de către persoanele cu dizabilități – rampa acces, grupuri sanitare, coridoare etc.

Creșa va fi prevăzută atât cu panouri fotovoltaice, cât și cu panouri solare.

Terenul va fi amenajat cu spații verzi și locuri de joacă.

Valoarea investiției este de 9.988.916,5692 lei fără TVA.

Suma reprezintă cheltuieli eligibile asigurate din Planul Național de Redresare și Reziliență, la care se adaugă TVA aferente cheltuielilor eligibile în valoare de 1.897.894,15 lei, cheltuieli asigurate din bugetul de stat”, informează primarul Cristian Gentea.

Foto principal: descriptiv

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90