SMART KIDS 930X122

făget

Gentea: „Este prima dată când se întâmplă așa ceva în Pitești!”

În această dimineață s-a făcut recepția primului loc de joacă sponsorizat din Pitești.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Este vorba despre locul de joacă situat în cartierul Trivale, complexul II, zona Făget.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Sponsorizarea a fost făcută de o firmă privată, respectiv de Benzinăriile MOL.

Locul de joacă, care se afla în stadiu de degradare, a fost reabilitat complet.

Echipamentele ruginite și uzate au fost înlocuite cu altele noi, astfel încât spațiul să devină sigur pentru cei mici.

Lucrările au început pe 31 octombrie.

 

La recepția de astăzi au fost prezenți primarul Cristian Gentea, dar și directorul benzinăriilor MOL.

Cu o suprafață de 200 mp, dotat cu echipamente moderne și covor de tartan, este primul loc de joacă din Pitești realizat în urma unei sponsorizări, oferite de către compania MOL România, achiziția fiind realizată prin intermediul Asociației „Zimbrul carpatin”.

Implicarea mediului privat în dezvoltarea comunității, prin parteneriate cu administrația locală, este, astfel, extinsă și la nivelul sponsorizărilor, menite să completeze investițiile din bugetul local sau din finanțări nerambursabile.

Aceste inițiative merită felicitate și continuate!”, transmite Primăria Pitești.

Reamintim că, edilul Cristian Gentea a vorbit despre această colaborare cu mediul privat și ieri, la prezentarea raportului de activitate la 2 ani de mandat:

Am modernizat în acest an, până în momentul de față, 8 locuri de joacă. Dintre acestea, 5 le-a făcut ADP-ul, 2 sunt făcute pe regenerare urbană și luni vom recepționa primul loc de joacă reabilitat printr-o sponsorizare. Este prima dată când se întâmplă așa ceva în Pitești.

Am reușit să facem acest lucru cu cei de la benzinăriile MOL, care au fost foarte încântați de propunere și, văzând cât sunt de încântați, am zis să continui pe tema asta.

Așa că avem deja încă două aprobate cu alte hipermarketuri și încă două în discuții. Le-am spus tot timpul că vreau să-mi spună ce pot face ei pentru piteșteni. Să nu-mi spună de locuri de muncă, că p’asta o știu.(…)”

Video cu toată discuția de la minutul 41.15 ⬇️

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3