NOR CURIER 930X122

majorare amenzi

    Gentea propune amenzi uriașe pentru cei care aruncă gunoaiele pe domeniul public

    În conferința de presă care s-a desfășurat în această dimineață la Primăria Pitești, Cristian Gentea a declarat că va propune în Consiliul Local, majorarea amenzilor pentru cei care comit acte de vandalism, dar și pentru cei care aruncă gunoaie pe domeniul public.

    Citiți și: Sancțiuni usturătoare! Pietoni arși la buzunare de la 1 ianuarie!

    Pentru că actele de vandalism sunt din ce în ce mai dese, iar problema gunoaielor aruncate pe domeniul public pare să nu se mai termine, edilul Piteștiului consideră că singura soluție pentru a remedia aceste probleme este sancționarea aspră a făptuitorilor.

    De aceea, edilul a declarat că va propune în ședința Consiliului Local, care va avea loc astăzi, ca amenzile pentru astfel de fapte ”să se mărească de 20 de ori”.

    Fac un apel la cetățenii Piteștiului cu aceste acte de vandalism care parcă nu se mai termină. Și ieri la fel, din nou, senzori de la toaletă au fost vandalizați.

    Este rușinos, am pus tot timpul pe cei de la Poliția Locală să stea aici, probabil nici ei nu pot să-i vadă pe fiecare. Sting țigările în scoarța de copac, avem imagini în care un pumn de coji de semințe sunt aruncate, deși în imediata apropiere este coș de gunoi. (…)   

    Trebuie să luăm și atitudine. Daca opinia publică ar fi mult mai fermă atunci poate am putea să facem ceva. Oricum, mie mi se pare că nu avem șanse în sensul acesta și am solicitat să facem o listă cu toate amenzile care se dau.

    Nu putem să dăm amendă de 100 de lei și să credem că îi putem (n.r. pe cetățeni) face să fie disciplinați. Așa că vom da amenzi în consecință. Eu propun să se mărească de 20 de ori”, a declarat Cristian Gentea.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    4 comentarii

    • Valcea iulian spune:

      Bună ziua!
      Da foarte bun lucru!
      Amenzi ,numai cu amenzi ne civilizat!
      Trebui montate camere video peste tot în oraș ca s a putem supraveghea traficul,oamenii și s a ii putem monitoriza si amenda rapid cu ajutorul oamenilor legii!
      Dacă oamenii se știu filmați veți vedea ca nu se vor m ai întâmplă atâtea nereguli!
      Sistem integrat video luat pe fonduri europene și veți vedea cata disciplina va fii!
      Succes!

    • Liliana spune:

      Politia Locala nu își face datoria, nu ne simțim în siguranță . Nu sunt nici pe centru și nici prin cartiere. Stai numai în gheretele lor băgați. Din acest motiv alte primarii au desființat PL

    • Simona spune:

      De acord cu amenzile f. mari! O mediatizare foarte mare a acestor amenzi , o supraveghere atenta prin camere video si prin politistii locali ( care stau la umbra si nu se implica aproape deloc) si rezultatele vor aparea cat de curand! Asteptam sa puneti in practica! Succes!

    • Lăutărescu spune:

      Degeaba se măresc amenzile dacă nu are cine să le aplice. Poliția locală? Glumiți!!! Propun sancțiune penala pentru crimă împotriva naturii și poate atunci o să avem și noi curățenie și ordine ca în alte țări civilizate.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90