930 x122 grota rece

Gentea

Gentea, reacție rapidă privind comercianții din centru: „Îi vom amenda!”

Poftiți la pantofi second hand vânduți în Centrul Piteștiului direct de pe scările magazinului!

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

Update, 06 mai 2022, ora 11:50:

Primarul Gentea reacționează cu privire la magazinele SH din Centrul Piteștiului care-și vând marfa direct de pe scări.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

În această dimineață am fost contactați de primarul municipiului Pitești cu privire la acest subiect. Edilul a dispus foarte rapid un control de la Poliția Locală la față locului.

Declarațiile lui Cristian Gentea, în exclusivitate pentru ePitesti.ro:

S-a făcut notă de constatare. Le-am pus în vedere să nu mai scoată marfa afară. Dacă nu se vor conforma, îi vom amenda. Deci se pot da amenzi!

Reacția pe care a avut-o primarul Gentea este lăudabilă! Acesta confirmă practic ceea ce am susținut ieri când am realizat acest material.

Oamenii trebuie să înțeleagă că există reguli de bun simț cu privire la comerțul stradal, pentru toată lumea și acestea trebuie respectate.

Știrea inițială, 05 mai 2022

Un pasaj pietonal intens circulat din Pitești a fost transformat, pur și simplu, în bâlci.

Imaginile surprinse în plin centrul municipiului Pitești sunt grăitoare, dar dezolante. În pasajul din zona Fortuna (de la pasaj Magnolia spre Catedrala Sfântul Gheorghe) comercianți de tot soiul și-au expus, spre vânzare, direct pe pavaj de la haine până la pantofi. Pe câteva mese întâlnim și telecomenzi TV ori componente pentru telefoane mobile.

“Peisajul” este completat deseori de oameni ai străzii care uneori sunt chiar sub influența unor substanțe sau a alcoolului.

Am luat legătura cu Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești, pentru un punct de vedere cu privire la această situație:  „Este domeniu privat și autoritățile competente în aceste cazuri nu pot interveni!”, ne-a declarat acesta.

Înțelegem acest aspect, dacă este așa, însă ceea ce nu vom înțelege niciodată este modul în care se face comerț în zona zero a orașului. Așadar, poftiți la pantofi second hand, pe care îi puteți cumpăra sau proba după caz, direct pe scările magazinului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

14 comentarii

  • Maria spune:

    Chiar e plictisitor orasul Pitesti inseamna:)

  • Geo spune:

    “E frumos aicisea da nu prea” asta descrie partea aia de centru, o mizerie!

  • Un cetatean ingrijorat spune:

    Pasajul Magnolia este zona boschetarilor si ghetoistilor din razboieni. Cand iesi din pasaj esti programat la o lectie de cuvinte triviale de cele mai diverse feluri. Pitesti oras european.

  • cetatean pitesti spune:

    Toata zona, incepand de la magazinele de la capatul fortuna, cu pasajul magnolia, terminand cu bazarul, zici ca sunt alt oras, o mizerie si o adunatura de fiecare face ce vrea si cum vrea

  • Cirstea Luminita Mirela spune:

    La Mall Trivale e frumos rău pe domeniul public unde și fac veacul vânzătorii de baloane luminate seara de seară, iar ziua cățelușii cu baterii, romii ce stau ciorchine la agățat mușterii, și cerșetorii cu puradeii după ei, de la frontiera județului ;pentru ăștia aveți bârne n ochi de nu i vedeți, sunt mai spre zona „0”🤗

  • Plătitor de taxe spune:

    Nu deranjați politia locala pentru ca doarme pe banii nostri. Cat mai tolerează,primaria activitatea lor?chiar nu le este rusine ? Ce buni sunt banii de la stat !!!!

  • Dragusin Elena spune:

    Nici Pitestiul nu mai e ce a fost.Este,ca la nimeni,intr.o continua descendenta.

  • Un cetatean spune:

    Frate, unde l-au gasit pe purtatorul asta de cuvant? Ce domeniu privat este ala, bai, nene,? Privat este interiorul magazinului, ce depaseste pragul e domeniul public, bai academicianule, ochii tai nu vad? Ai dracu mai sunteti voi astia de la politia locala, cand vedeti o babuta de la tara ca vinde saraca niste patrunjel in piata o rupeti cu amenzi si o goniti, dar cand e vorba de patronasi d-astia atenti la „organe” nu mai puteti interveni… De mult trebuia desfiintata politia asta locala…

  • E un oras frumos degeaba vb pacat ca nu are prea multe locuri de munca

  • alex spune:

    ce pretentii sa ai de la orasul in care vacile blocheaza circulatia ziua in amiaza mare? fost oras comunist industrial de 2 lei lipsit de orice viitor

  • Vând țigari spune:

    Dar cu comercianții de țigari…acei țigani din piețe..nu faceți nimic? Cum cirațați piețele de samsari? Vin primaru unii fupa altii dar pitestiul e tot în secolul trecut!

  • Miha spune:

    Sunt ocrotiti de politie si cei care vand tigari la bucata minorilor si oamenilor strazii la baracile care vand de toate si ziare langa pasajul Magnolia. Si ce vocabular…

  • Simescu spune:

    Și cu omenii străzi ce faceți Primar? De ani buni fac scandal și jignesc trecători…. Poliția locală nu face nimic..

  • Plătesc taxe și impozite spune:

    Poliția locala și cea națională este depășită de situație, să nu zic că-i ocrotește, sat fără câinii. Peste tot în centrul orașului Pitești sunt oamenii străzii, cerșetori agasanti, se bat între ei,îți blochează mersul pe stradă, ,își fac nevoile în fața ta.Zona centru înseamnă de la Primărie, Stradă Mare, Piața Milea, parcul de la finanțe și cel de la Curtea de conturi, jocurile de noroc, la blocurile de la Universitate sunt așezați cu sticle de băuturi cam toată ziua pe scările de la bloc C3, în gangul de la magazinul de la bloc c3 sunt doua măsuțe cu clienții magazinului și ti-e cam frica să treci pe acolo, sunt și cei cu maturi de nuiele

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3