New Profesional Consult 930 x 122

doliu

Gentea și FC Argeș, îndurerați

Gentea și FC Argeș, îndurerați

Citiți și: Zi de doliu. A murit o legendă a fotbalului din România!

Primarul și echipa FC Argeș sunt în doliu!

Aceștia deplâng decesul lui Marian Răuță, directoriul Șoimii Securiti Protect, firmă ce asigură securitatea la stadionul Nicolae Dobrin.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Echipa transmite:

,,FC Argeș deplânge trecerea în neființă a lui Marian Răuță, directorul Șoimii Securiti Protect, firma parteneră a clubului nostru care asigură securitatea la stadionul Nicolae Dobrin.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook.

Gentea și FC Argeș, îndurerați

În urmă cu puțin timp, și primarul Cristian Gentea a transmis un mesaj de regret cu privirea la trecerea în neființă a directorului:

,,Un om excepțional! Condoleanțe familiei îndurerate!„, este mesajul edilului.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • DA spune:

    Domnul Răută Dumnezeu să-l ierte .In 1987 la primăria Pitesti era secretara a fostului PCR era tot o doamna Răută ,mi-a demolat casa și mi-a repartizat apartament la etajul 4 și mi-a spus când îmbătrânesc m-a mut la etaj inferior ,acum am îmbătrînit și ii mulțumesc pentru alegere,despre ce vorbim tot foști din PCR sunt la putere ?sefi , de local ciripitori la securitate ,șefi de autoservirile toți cei care ne tratau cu dispreț ,micii cu carne de câine ,friptura la grătar cu carne de vita furată din gospodariile țărănești băuturi alcoolice din prunii combinatului CPP,toți sunt domni cu localuri și mașini de lux.Dumnezeu sai ierte pe veci.Scuze m-a corectat iPhone-ul așa a considerat el.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3