930 x122 grota rece

Gentea

    Gentea transmite clar: „Nu distrugem!”

    Gentea transmite clar: „Nu distrugem!”

    Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

    Primarul Piteștiului, Cristian Gentea transmite pe pagina sa oficială de socializare că, o parte din lucrările care se realizează în această perioadă, la intrarea în Pitești, în zona Podul Viilor – sunt gata.

    Acesta pune la dispoziția publicului larg și imagini elocvente cu schimbările vizibile din acel perimetru.

    Citiți și: Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

    „Intrarea în Pitești dinspre Podul Viilor este în amenajare cu flori și spații verzi generoase!

    Peste 10000 de mp de rulouri de gazon, plante ornamentale și flori de sezon – 500 de crizanteme, în acest septembrie, schimbă nu numai estetica locului, ci și starea de spirit!

    Am instalat și sisteme de irigații.

    Felicitări angajaților de la Salpitflor Green!

    Fac încă un apel: să NU distrugem gazonul sau plantele!

    Un mediu sănătos este un drept al cetățeanului dar și o responsabilitate!”

     

    Gentea transmite clar: „Nu distrugem!”

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    17 comentarii

    • Mihai spune:

      Bine ca am terminat de pus flori.
      Coada de masini era dimineață la ora 8 pana la LUKOIL Maracineni. Am facut 50 de minute pana la Primăria Pitesti. Dar noi tot flori plantam!

    • meh spune:

      Felicitari, toata vara au fost numai santuri acolo, nu s-a lucrat deloc, acum ca a venit toamna plantati gazon si tufe cu flori, care nu au niciun sens. Copaci care sa ne mai scoata din betoane si borduri si canicula de 50 grade la soare de ce nu puneti?

    • Cristi spune:

      Trec în fiecare dimineață pe pod și în aglomerația din trafic se mai adaugă și o cinsterna pt udat florile, ce stranguleaza o banda de circulație. Mi se pare o mare prostie și o risipă inutila de fonduri pentru florile agățate pe balustrada podului, sa nu mai punem la socoteala mulțimea de muncitori de la Salpitflor care sunt blocați în fiecare dimineață pt îngrijirea lor.

    • Minca marian spune:

      dacă fiecare familie are 3 si 4 masini si mergem cu toate de unde puii mei sa avem loc pe strazi de ce nu folosim transportul in comun ieșirea spre podul viilor este aglomerat pentru ca foarte multe autobuze si tiruri fac servicii pentru uzina colibasi si sa numaram cate transportatore vin si pleaca pe ora de fapt nu ne convine nimic niciodata il doare la basca pe primarul Pitești. de părere unuia si a altuia

    • Andrei spune:

      E aglomerat pt ca toti prostii au început sa se mute cică la casa ,la tara’ Ștefănești ,Mărăcine etc. și acum și-au dat seama ce prostie au făcut ca trebuie să facă naveta zi de zi la școala, meditație etc. nu ai bani de casă în oraș stai la bloc idiotule care nu ai creier și nu gândești. Nu ai infrastructura pt case idiotule nu ai școli magazine în zona. Stai la bloc prostule

    • Mihai spune:

      Corect. Dacă toți prostii s-au mutat la țară fără să gândească ca nu au posibilitatea să ducă copii la școală la antrenamente etc. E de vină primarul ca e aglomerație la pod ca vin țăranii la oraș. Felicitări pt dezvoltatorii care i-au păcălit cu casele pe câmp

    • Catalin spune:

      Poate pune dl primar niște poze și cu varianta Craiovei – Prundu

    • Adrian spune:

      Bun! Recomandare pentru viitor: in loc de flori, planteaza copaci; nu mai pune flori pe balustrade, mai bine faci niste balustrade estetice.

    • Ionut spune:

      cine e asta de pune flori toamna,cât oare va mai exista pata asta neagra pe orașul Pitești, stațiile le a făcut acesta este cel mai odios Explorer din municipiul,!

    • Oktavijan spune:

      felicitarii chiar e foarte frumos….chiar in toate tarile sunt asa interesant si cum sd uda…

    • Adi spune:

      De ce nu filmati aceste cadre minunate dimineata la ora 8, sa vedeti dezastrul care l-ati creat ? Fac naveta de 10 ani din Trivale la Maracineni, dar ca anul aceta nu a fost niciodata. Efectiv merg in coloana din Trivale pana la podul viilor. Repet niciodata nu a fost ca anul acesta si sunt sigur ca numarul de masini este relativ acelasi.

    • Om spune:

      Pentru Andrei si Mihai: Ati vazut cati idioti sunt pe sensul de iesire din Pitesti catre Stefanesti si Maracinei-Mioveni, dimineata si pe sensul de intrare in Pitesti dupa ora 16.00 cand se intorc oamenii de la serviciu? Decat sa va arati valoarea si gradul de cultura, daca mai mult nu puteti, mai bine taceti. Nu se poate ca un oras destul de mare ca si Pitesti sa nu aiba bine puse la punct intrarile/iesirile.

    • Shofe spune:

      „numarul de masini e relativ acelasi” – hmmm… pe ce te bazezi?

      Iata statistici oficiale privind inmatricularile in ultimii ani:
      https://insse.ro/cms/ro/tags/comunicat-inmatriculari-noi-de-vehicule-rutiere
      In 2022 inmatriculari TOTALE de circa 600.000 masini.
      Programul Rabla caseaza circa 100.000 de masini pe an.
      Crestere a masinilor in circulatie: 500.000 – si cam asa e de vreo 5-10 ani incoace, mai ales dupa eliminarea ‘taxei de prima inmatriculare’.

    • Mariana spune:

      Am fost asa de incantata de mulțimea aranjamentelor florale asa de variate și încântătoare! Am avut o mare bucurie și apreciere pentru cei ce au hotărât și au realizat locuri asa de frumoase în Pitești, orașul florilor! Felicitări!

    • Nik spune:

      Foarte frumos

    • Paul Munteanu spune:

      O idee ar fi desființarea liniei ferate gara sud_gara nord și demolat taluzul c f făcut o intrare că lumea.Se poate călători la C.Arges și din Nord la câți călători sunt…. Există publitrans care asigura transportul la gara

    • Clevetici spune:

      Paul Munteanu
      Am auzit o idee asemanatoare in Bucuresti:
      desfiintarea Garii de Nord si a liniei ferate Gara de Nord – Gara Baneasa si redarea traficului auto a acelei portiuni.
      Daca s-ar fi aplicat ideea asta in Bucuresti, nu mai era nevoie de Pasajul Basarab si nici de Pasajul Grant!

      Acum la modul serios, c.f. Pitesti Gara Sud – Gara Nord – Curtea de Arges rezolva si traficul de calatori si traficul de MARFURI si leaga Curtea de Arges de Bucuresti.
      In lipsa acestei c.f. traficul auto de TIR-uri pe DN 7C ar deveni infernal, asemanator cu traficul de pe DN 3A Bucuresti – Fetesti inainte de realizarea autostrazii A2. Doar nu ne imaginam ca vine trenul marfar din Bucuresti, descarca marfa in camioane la Gara Sud, apoi camioanele se duc la Gara Nord si transbordeaza marfa in alt tren spre CdAg.

      Ca pitestean simt ca va doare in cot de cei din CdArges…
      Mai aveti idei din astea?

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90