NOR CURIER 930X122

Gentea

Gentea, veste mare pentru sportul piteștean!

Gentea, veste mare pentru sportul piteștean!

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, anunță cu mare satisfacție faptul că, după nenumărate demersuri oficiale la Guvern, din toamna lui 2020 până acum, terenul din jurul stadionului „Nicolae Dobrin” trece în administrarea municipiului reședință de județ.

„În Monitorul Oficial numărul 424/02.05.2022, a fost publicată Hotărârea de Guvern 575/28.04.2022, prin care cele 13 hectare adiacente terenului de joc și tribunelor actuale vor fi fundamentul pe care demarăm un proiect integrat ambițios!

Citiți și: Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

Complexul Sportiv din Trivale, așa cum arată în viziunea municipalității, va fi construit de la zero prin finanțare de la Compania Națională de Investiții a Guvernului!

După 58 de ani de când, aici, Dinamo Pitești a jucat primul meci (1964), vom reface la nivelul ultimelor standarde în domeniu baza sportivă piteșteană!”, transmite Cristian Gentea.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

14 comentarii

  • Dupalau M spune:

    Acest primar este mai mult cu gandul la echipa de fotbal decat la pitesteni. 95 la suta din populatia orasului nu a mers niciodata la stadion la vreun meci. Pentru cine il faceti ? Pentru echipa asta slaba de divizia C care ieri a luat bataie cu 4-0 ? Nu vrem domnle stadion ! Folositi banii de la guvern care sunt tot banii nostri pentru altceva, crese, renovati scolile care nici apa calda nu au ! Daca sunteti in stare…

  • sanda spune:

    Domnule ziarist, vestea este mare pentru Gentea, pentru FC Arges si o mana de microbisti spargatori de seminte. Pe restul nu intereseaza decat in masura in care acesti bani publici sunt risipiti pe o megalomanie personala a domnului primar. Sa se faca referendum sa vedem daca pitestenii, PITESTENCELE doresc stadion sau un cu totul alt proiect de utilitate intra-adevar publica.

  • Andrei spune:

    Poate reușește sa facă ceva pt centru de copii și juniori unde părinții plătesc tot de la echipament de joc,arbitrii,nocturna,șoferi autocar, turnee și meciuri amicale. Sa aducă niște antrenori competenti cu personalitate. Au adus pe Ianovski 70 ani care a distrus sute de jucatori. Moiceanu 70. Cristian 70. Ce motivatie mai au ăștia in afara ca sunt lingăi și pupincuristi. Au început sa conducă părinții antrenamente și meciuri ca antrenorii nu au personalitate.

  • Andrei spune:

    Poate face domnul de la E-Pitesti un reportaj cu ce se întâmpla la copii și juniori dar nu cred ca vrea sa deranjeze

  • asfcdsdv spune:

    bai astia de mai sus, orice oras are nevoie de stadion, de sport (fie el si la nivel de judet). Fotbalul poate sa ridice o comunitate, un oras, uitati-va la cluj, uitati-va la sf. gheorghe etc etc. Lasati dracu comentariile comuniste ca „sa se faca, domle, ceva util pt comunitate, sa una sa alta). Oamenii nu se duc la stadion pentru ca nu place nimanui sa mearga pe un camp de cartofi, nu este placut pentru o familie sa stea prin buruieni, pe niste scaune pe care te uzi la cur dupa o ploaie, de asta avem nevoie de stadion. PS. Pentru scoli, crese, etc, este absolut normal sa se investeasca SI ACOLO, doar ca vorbim de 2 ministere diferite, de 2 drumuri ale banilor diferite, nu mai incurcati mere cu pere.

  • rica spune:

    Alo, domnul, Clujul a fost ridicat de IT-isti si de un primar foarte bun, domnul Emil Boc ,nu de fotbalisti, doamne fereste !

  • Ocolici spune:

    Măcar în ultimul ceas al nesimțiri și al prostiei fără margini să se realizeze un complex sportiv cu restaurant modern pentru oaspeții cu vedere spre terenul de fotbal principal și separat cantină sportivă pentru jucătorii de toate vârstele și sportivi de la clubul sportiv FC Argeș și cu servire la domiciliu la ore prestabilite.
    Cred că necesitate pistei de atletism e destul de vizibilă. Am speranța că totuși prostia intelectuală care ne a condus să fie răpusă de bunul Dumnezeu.
    Să nu să se mai copieze proiectele de tip tomberon de București, național arena sau alte minuni ale prostiei.

  • Silviu spune:

    Când nu face. De ce nu face?
    Când face. De ce face?
    Vorba lui Celentano :,,ăștia suntem noi”.

  • Ionescu spune:

    Bă nea C..t,vrei să ne lași cu cretinii tăi ce aleargă după bășică și mai iau și o căciulă de bani?! Nu vezi că orașul e praf, pentru ce trebuie stadion??? Să stai tu să spargi semințe și să înjuri?

  • Violenta spune:

    Să vină tot ăia care au proiectat Pitești Arena, că la stadion oricum nu e nevoie de locuri de parcare. Cine mai vine la stadion când ăștia nu știu să tragă la poartă. O să vină gentea de mână cu tudose și o să se uite ca la poarta nouă.

  • Sorin spune:

    Hai ma uite eu nu vreau stadion eu vreau patinoar inchis garantat ar veni mai multa lume si poate ne ar face domnul primar i un centru medical de analize ecografii raze rezonanta macnetica etc ca sunt satul sa fiu trimis la particular si sa i imbogatesc pe altii.

  • Stefan Daniel spune:

    Bai oameni buni , proiectul asta cu stadionul , baza sportivă , ce o fi acolo , este finanțat de Comisia Națională de Investiții in sport , în proporție de 90-95 la sută. Bani de la bugetul local? Putini în comparație cu investitia.,,Apăi unii vrea aia, ba alta că ei n-are nevoie de stadion , că străzile e murdare , că e praf , că ce , mă duc Io pă stadion , mai bine sa ne de-a ceva ajutoare , ori contravaloarea daca pachetul are in iel dero , săpun și pasta dă dinti , că lumea n-au ce face cu iele. E dăgeaba , zic și io !! ” Cam așa ar merge , nu ? Și apoi , poate vin și vremuri mai bune ….. Eu cred că o să fie frumos , voi ce ziceți ?

  • Nitache spune:

    De ce nu te.ai facut fotbalist… antrenor..
    Pentru niste gloabe ca Tănase papi banii nostrii din impozite si taxe.
    NU MAI E FC ARGES ACUM I SE SPUNE ‘ ARGES 0-4 ‘

  • Cezar spune:

    Ce ofticați sunt unii, frate! Să renunți la banii CNI pentru stadion și să-i redirecționezi către spital, scoli, creșe, drumuri e.t.c. nu se poate. De ce nu, întrebați CNI-ul! Treabă e simpla, ori iei banii pentru stadion, ori îi iau alții. Coada e lunga!

    Nici mie nu-mi place când îmi rup mașina pe depozitelor, dar pentru asta sunt fonduri europene și primarul merita întrebat ce mai așteaptă și de ce nu depune proiecte pentru infrastructura folosind banii de la UE!?!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3