NOR CURIER 930X122

ger

Ger de crapă pietrele! Se răcește și mai tare

În a doua parte a săptămânii vremea se răcește și mai tare. Noaptea și dimineața va aduce vreme geroasă mai ales în nordul, centrul și nord-estul țării, dar și în unele areale din sud, potrivit meteoradar.ro.

Citiți și: Revine gerul! Meteorologii anunță temperaturi de minus 18 grade

Temperaturile minime vor scădea, izolat, sub -20 de grade Celsius.

Joi, 9 februarie și vineri, 10 februarie, în nordul, centrul și nord-estul țării, temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -8 și -16 grade.

Citiți și: Vreme extremă în România: Ninsori, ger, polei și viscol

Local, în zonele de vale, se vor înregistra între -16 și -21 de grade. Pe alocuri, astfel de temperaturi se vor înregistra și în vestul și sudul țării, mai ales în partea centrală a Olteniei.

În depresiunile intramontane din estul Transilvaniei, precum și în nord-vestul Moldovei, temporar se vor atinge și temperaturi mai scăzute de -20 de grade, iar izolat sunt posibile și valori sub -25 de grade Celsius.

Începând de vineri, vremea va începe să se încălzească treptat, în special ziua, când temperaturile vor deveni pozitive în majoritatea regiunilor țării.

Nopțile însă vor rămâne reci, iar în multe zone temperaturile vor scădea sub pragul de ger, mai notează sursa citată.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3