930 x122 grota rece

anm

Ger și ploi în următoarea perioadă. Prognoza meteo 8 mai – 5 iunie 2023

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru următoarele săptămâni. Vremea se menține rece și în perioada următoare, fiind anunțate ploi de scurtă durată și intensificări ale vântului.

Citiți și: Scăpăm sau nu de frig? ANM, o nouă prognoză pentru următoarea perioadă

Ger și ploi în perioada 8 mai – 5 iunie

Prognoza meteo pentru săptămâna 8 – 15 mai. Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, sud-vestice și local în cele centrale, dar și deficitar în nord-estul extrem al țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15 – 22 mai. În acest interval, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor. Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în extremitatea de nord-vest a țării. În rest se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă.

Citiți și: Fenomen extrem ,,lovește” România! S-a anunțat
Ger și ploi în perioada 8 mai - 5 iunie

Ger și ploi în perioada 8 mai – 5 iunie

Prognoza meteo pentru săptămâna 22 – 29 mai. Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 mai – 5 iunie. Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în regiunile nordice și nord-estice, dar și local excedentare în extremitatea de sud a țării. În rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90