Donaris 930 x 122

Arges

GHEAŢĂ PE RÂURILE DIN ARGEŞ

Gerul are efecte și asupra reţelei hidrografice din judeţul Argeş.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

Astfel, pe râurile Doamnei, Râuşor, Dâmboviţa, Bratia, Argeşel, Bughea, Vâlsan, Cîrcinov, Tîrgului, Teleorman, Cotmena şi Vedea s-au format gheaţă la mal, năboi şi ace de gheaţă. Mai mult, pe râul Arefu s-a format pod de gheaţă continuu.

Având în vedere faptul că gerul se va accentua, formaţiunile de gheaţă existente vor fi în extindere şi intensificare, putând produce prin evoluţia lor variaţii importante de niveluri de apă, informează Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea. Potrivit sursei citate, poduri de gheață se vor forma în special pe râurile din zona montană a județului. Debitele râurilor din bazinele hidrografice Argeş şi Vedea au fost în general în scădere, tendinţă care se va manifesta şi în următoarele zile. La această oră, resursele pentru alimentările cu apă în sistem centralizat sunt asigurate în totalitate, rezerva existentă în acumulări fiind de 485 de milioane de mc.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Pe de altă parte, stratul de zăpadă atinge 94 de cm la Bâlea Lac, 39 de cm în Stolnici şi 30 de cm în Piteşti.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90