930×122 CAPRA 5

Pitesti

Gonea cu peste 120 km/h prin Pitești. Șoferul de 21 de ani a rămas pieton 120 de zile

Un tânăr de 21 de ani a rămas pieton pentru 120 de zile după ce a fost prins de polițiști gonind cu peste 120 km/h pe strada Calea Câmpulung din Pitești.

Citiți și: De la ce distanță te ,,împușcă” cu pistol radar! E ,,groasă”!

Acesta nu a fost singurul șofer vitezoman depistat de RADAR. Și o tânără bucureșteancă a rămas pieton pentru 90 de zile după ce a fost prinsă circulând cu 108 km/h, pe aceeași stradă din municipiu.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

„În ziua de 13 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au continuat acțiunile pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere pe raza de competență.

În urma abaterilor la regimul circulației pe drumurile publice, polițiștii rutieri piteșteni au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7395 de lei, au aplicat reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 6 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

În cadrul activităților, polițiștii au depistat o tânără de 24 de ani, din București, care conducea un autoturism pe str. Calea Câmpulung din Pitești, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 108 km/h.

Drept urmare, cea în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut, pentru aplicarea măsurii de suspendare a dreptului de circulație pentru 90 de zile.

De asemenea, polițiștii piteșteni au depistat un tânăr de 21 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe str. Calea Câmpulung din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 124 km/h.

Drept urmare, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut, pentru aplicarea măsurii de suspendare a dreptului de circulație pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de a conduce.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3