Donaris 930 x 122

fier vechi

Gospodăria unui argeșean, ”paradisul hoților de fier vechi”

O gașcă de hoți, din care făcea parte și un minor, a pătruns în repetate rânduri în gospodăria unui argeșean, din localitatea Recea, pentru a fura fier vechi.

Citiți și: Video: Polițiștii argeșeni, pe urmele hoților de cai

Proprietarul a fost cel care a alertat autoritățile, văzându-i pe aceștia plecând în trombă cu un autoturism. La scurt timp, toți cei trei indivizi părtași la faptă au fost identificați de către polițiști.

În ziua de 21 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, de către un bărbat din localitatea Recea, cu privire la faptul că, în jurul orei 13.30, mai multe persoane ar fi pătruns în gospodăria sa, de unde au sustras mai multe bunuri și ar fi fugit cu un autoturism.

Citiți și: Poliția în acțiune la gara din Pitești, pentru prevenirea cerșetoriei și a traficului de droguri

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești au identificat autoturismul în cauză, pe raza localității Popești.

În autoturism se aflau doi bărbați, de 24 de ani, din Horezu, județul Vâlcea, respectiv 22 de ani, din Merișani, bănuiți de săvârșirea faptei.

De asemenea, polițiștii au identificat, pe raza localității Buzoești, o a treia persoană, un minor de 16 ani, care ar fi participat la săvârșirea faptei.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul zilei de 21 septembrie a.c., cei trei ar fi sustras, în repetate rânduri, bunuri (fier vechi), din gospodăria unui bărbat din localitatea Recea, pe care le-ar fi valorificat la un centru de colectare deșeuri feroase, din localitatea Căteasca.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 2.200 de lei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar verificările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: ziaruldeiasi.ro

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570×90 MAIA