Donaris 930 x 122

profesional new consult

Grăbeşte-te! Înscrieri deschise la Cursul de Infirmier

ÎNSCRIERI DESCHISE la Cursul de Infirmier! Grăbeşte-te, CADOURI şi cele mai mari REDUCERI te așteaptă în luna decembrie!

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Avem nevoie de iubire, de blȃndeţe, grjiă şi respect, trăsături demne de o infirmieră devotată !

Dacă dragul și grija ta pentru oameni a atins cele mai înalte cote, nu le lăsa să se risipească, învaţă cum poţi pune zȃmbetul pe buzele celor care au nevoie de tine, direct de la cei mai buni formatori cu o experienţă bogată în domeniu .

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Așa cum v-ați obișnuit, și în această luna venim în întâmpinarea dumneavoastră cu multe CADOURI la cursurile de înfrumusețare, cosnstând în produse cosmetice în valoare de până la 300 lei și cele mai mari REDUCERI de până la 10% la înscriere, prin Campania Luna Cadourilor !

Înscrie-te acum la Cursul de Infirmieră, un curs acreditat, ce îţi oferă șansa de a face practică în spital, pentru a invăţa care este exact rolul infirmierei și atribuţiile acesteia, faţă de persoana ingrijită.

Iată şi cȃteva dintre ele:

– supravegherea stării de sănătate

– alimentarea și hidratarea

– igienizarea spațiului în care se află

– relaţia interpersonală infirmier-persoană asistată

– nevoile esențiale ale persoanei asistate

– asigurarea unui mediu de viațã și climat adecvat îngrijirii complexe a persoanelor îngrijite din punct de vedere, fizic, psihic, afectiv

– stimularea participãrii persoanei îngrijite la activitãțile zilnice

Absolvirea cursului asigură o diplomă ce vă permite exercitarea funcției atât în țară, cât și în străinătate!

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro, email: cursuri@profesionalnewconsult.ro, telefoane: 0748.333.777, 0784.045.025, 0758.490.490 .

Sau la sediul firmei din : Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele market Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

Birouri înscrieri – Calea Bucureşti, Nr. 8, Cartier Calea Bucureşti, camera 1, Bl. 27, Sc. C, Parter, ap. 1, Jud. Argeş .

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt :

Curs Igiena

Curs Coafor 

Curs Inspector SSM

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90