New Profesional Consult 930 x 122

șoferi beți

Grăbiți și beți la volan, de Crăciun

Și în ziua de Crăciun polițiștii argeșeni au depistat nereguli grave în trafic.

Citiți și: Un șofer de BMW s-a crezut pilot de curse pe A1. Mergea cu peste 200km/h

Un șofer care conducea cu viteză excesivă și alți doi care se aflau sub influența alcoolului au fost opriți în trafic de către agenți.

În ziua de 25 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Bucov, județul Prahova, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Călinești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Citiți și: Șofer de BMW prins mergând cu 281km/oră!

În urma abaterii constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Tot în decursul aceleiași zile, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un bărbat de 44 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DC 218, pe raza comunei Musătești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Abateri au fost constatate și ziua următoare, pe 26 decembrie.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 19 ani, din municipiul Câmpulung, care conducea un autoturism pe str. Vasile Pârvan, pe raza municipiului Pitești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90