930×122 CAPRA 5

accident

GRAV ACCIDENT CU MOTOCICLETE ÎN ARGEȘ

UPDATE ORA 21.20: „Din primele verificări a rezultat că un autoturism ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu 3 motociclete. Au rezultat doua victime: o femeie și un bărbat.”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

ISU Argeș anunță că toate victimele sunt conștiente. Bărbatul are aproximativ 33 de ani, iar femeia 27.

Aceștia au suferit mai multe leziuni serioase (femeia cu fractură la un picior și bărbatul cu politraumatisme la membre).  Pe lângă acestea, o pasageră cu vârsta de aproximativ 29 de ani, care se afla în autoturism, a suferit leziuni ușoare. Echipajele SAJ acordă îngrijiri medicale victimelor și vor asigura ulterior transportul la spital.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Echipajul SMURD TIM a preluat de la un echipaj SAJ pe femeia cu fractură deschisă. Toate cele 3 victime vor fi transportate la Pitești.

UPDATE: Echipajele de intervenție au identificat până acum două victime, bărbat și femeie. Bărbatul ar avea mâna ruptă, iar femeia ar fi suferit o fractură la picior.

Știrea inițială

În jurul orei 21, polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la un accident rutier produs pe raza localității Lerești.

În accident ar fi fost implicate trei motociclete și un autoturism.

ISU Argeș precizează că este posibil ca două victime să fie inconștiente și una conștientă.

„Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o autospecială de primă intervenție și comandă, alături de două echipaje SAJ.”, anunță ISU.

Vom reveni.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90