930×122 CAPRA 5

accident mortal

Grav accident în Argeş. Un copil de 12 ani a murit, lovit de o maşină

UPDATE: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Costești, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Comuna Siliștea Gumești, județul Teleorman, care conducea un autoturism pe DJ 504, pe raza localității Popești, din direcția Popești spre Tătărăștii de Sus, județul Teleorman, a accidentat un minor de 12 ani, din localitate, care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a drumului, fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Copilului i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă fără rezultat. În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Șofer de camion, mort! S-a răsturnat cu mastodontul

 

Citiți și: Accident tragic! S-au rostogolit cu mașina și au murit înecați

 

Poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi, în jurul orei 11, cu privire la un grav accident rutier, petrecut în apropierea Primăriei Popeşti. Din primele informaţii, un minor, pieton ar fi fost lovit de o maşină şi nu ar da semne de viaţă.

 

 

Martorii oculari au conturat o imagine şocantă la locului evenimentului: „Pierde mult sânge şi nu mişcă!”, a spus o persoană care ar fi văzut accidentul.

 

 

Ar fi al doilea eveniment de acest gen petrecut într-un interval de o săptămână, după teribilul accident petrecut la Bradu, în seara de Revelion (detalii, AICI).

 

 

 

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA