Donaris 930 x 122

accident

Grav accident produs de un șofer rupt de beat și fără carnet

Grav accident: Șofer rupt de beat și fără carnet. Reținut, apoi lăsat acasă

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Accident rutier grav în Mioveni: Fără permis și sub influența alcoolului provoacă rănirea gravă a pasagerului

Pe 30 decembrie 2023, în jurul orei 21:30, un eveniment rutier grav a avut loc în orașul Mioveni, determinând intervenția urgentă a Poliției. Un motociclu s-a răsturnat, provocând rănirea unui bărbat de 28 de ani, pasager pe vehicul.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

În urma investigațiilor, polițiștii au descoperit că accidentul a fost cauzat de un bărbat de 25 de ani, din Țițești.

Acesta, în timp ce conducea motociclul din direcția Davidești spre Mioveni, a pierdut controlul vehiculului într-o curbă și s-a răsturnat.

Se pare că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și, în plus, testul cu etilotestul a indicat o concentrație de alcool peste limita legală.

Incidentul a avut ca rezultat vătămarea corporală a pasagerului.

În urma acestui eveniment, poliția a deschis un dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului, precum și pentru vătămare corporală din culpă.

Cercetările au fost continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Pe 31 decembrie, după administrarea probatoriului, bărbatul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior Parchetul a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Alte detalii cât și subiectul pe larg, AICI- Inconștiență fatală: beat, fără permis, intră în gard cu ATV-ul. Pasagerul, în stare gravă!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90