NOR CURIER 930X122

drum

ABIA FUSESE REPARAT! GROPI PE DN PITEŞTI-RÂMNICU VÂLCEA

Bruma de zăpadă căzută de curând şi temperaturile nu chiar foarte scăzute au provocat deja primele probleme pe drumurile naţionale şi judeţene.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Printre arterele importante de circulaţie afectate de fenomenul îngheţ-dezgheţ şi de precipitaţii se numără şi drumul naţional Piteşti-Râmnicu Vâlcea, abia reabilitat după o alunecare de teren în zona Deduleşti. Astfel, pe porţiuni destul de mari din carosabil s-au format gropi pe ambele sensuri de mers.

Acestea sunt periculoase şi expun participanţii la trafic la riscul de a provoca accidente sau a fi victime ale unor accidente rutiere grave. Plombarea nu este o soluţie, deoarece plombele nu vor rezista la temperaturi mai joase. Problema este că respectivele gropi au apărut la scurt timp după ce drumul a fost reabilitat în acest an!

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3