New Profesional Consult 930 x 122

prahova

Halucinant! Ce fac acești elevi cu o profesoară, în clasă, este revoltător

Halucinant! Ce fac acești elevi cu o profesoară, în clasă, este revoltător

Citiți și: Doliu în Argeș! ,,Rămas bun, doamna dirigintă!”

Imagini de-a dreptul revoltătoare au fost surprinse într-o școală din comuna prahoveană Brebu.

Filmulețele au fost făcute publice de presa locală și, conform hotnews.ro, se poate vedea că în timp ce o profesoară predă și scrie pe tablă doi băieți vin lângă aceasta și mimează, insistent, scene sexuale.

Citiți și: Șocant! Polițist lovit cu un topor în cap de către un scandalagiu

Șocant este și faptul că profesoara, care ar preda engleză, pare să nu aibă nicio reacție: râde, încearcă din când în când să se ferească, iar uneori spune „Gata!”.

Imaginile pot fi văzute AICI.

În urma apariției imaginilor, Poliția Prahova a anunțat că a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Foto: Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Nelu Cu Coasa spune:

    Se auto-sesieaza Garcea sa repare cei 7 ani de acasa unde au esuat parintii, si un numar nespecificat de ani de scoala unde au esuat profesorii.
    O tara de-a-ndoaselea. Cel mai sigur e sa trageti apa fara sa va mai uitati inapoi.

  • George spune:

    O țară de maneliști, tineretul este distrus….Părintii si profesorii lupta degeaba. Este vorba de anturaj, de teribilism…Mi e sila de ceea ce vad, numai masuri draconice si deândata luate , aplicabile fără drept de apel ,pot recupera in cca 5-10 ani ceea ce s a pierdut : RESPECTUL !

  • Emilia spune:

    Chiar daca educația pleaca de acasa, sa nu uitam faptul ca parintii acestor elevi care au un asemenea comportament sunt la fel ca si parintii. Asta au vazut si invatat acasa, asta vor face si ei mai departe. Sunt mama a doi copii, dar nu ar indrazni nici in gand sa faca asemenea fapte fata de un cadru didactic sau fata de alti colegi. Din pacate bullingul este in floare in scolile din Romania si nu numai si nimeni nu ia atitudine. Chiar eu ca si profesor am fost amenintata de cateva ori ….”ramaneti fara cauciucuri”, ”ati parcat masina acolo”, ”daca nu trec clasa stim unde va gasim”…. sa le zicem ca le-am luat ”sub forma de gluma”, dar nu se stie niciodata ce se poate intampla.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90