Donaris 930 x 122

gunoi

HAOS LA RAMPA DE GUNOI

Haos la rampa de gunoi. În multe zone din Piteşti la rampele de gunoi oamenii abandonează de la moloz şi iarbă până la materiale de construcţii și mobilă veche.

Citiți și: Salubritate, avertisment pentru oameni: ,,Strict interzis!”

Cine abandonează mobila la rampa de gunoi ar trebui să plătească o taxă către societatea de salubritate pentru ca aceasta să fie ridicată şi transportată. La fel şi în cazul molozului. Problema este că aproape nimeni nu face acest lucru.

„Suntem cumva forţaţi să luăm mobila abandondată pe domeniul public, nu o putem lăsa acolo. Proprietarii care scot mobilă din locuinţe ar fi bine să aibă măcar bunul simţ să anunţe, ca să ştim de unde să o luăm.

Citiți și: Bani în plus ,,aruncați” la gunoi

Ar trebui să şi plătească, pentru că noi plătim la depozitul de gunoi pentru a duce mobila.”, declară pentru ePitești Romi Becheanu, directorul societății de salubritate a municipalității.

Greu cu plata, însă! Nici măcar facturile pentru ridicarea gunoiului menajer nu sunt plătite de toţi piteştenii! La această oră, societatea de salubritate are de recuperat de la familii şi agenţii economici peste 100.000 de lei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3