New Profesional Consult 930 x 122

Arges

HAOS PE CALEA FERATĂ

Haos pe calea ferată. În ultimele două zile de acţiune în trenuri şi în staţiile de cale ferată, poliţiştii de la Transporturi au constatat mai multe infracţiuni şi au dat zeci de sancţiuni contravenţionale în Argeş.

Citiți și: A nins în Argeș!

Poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova, la care sunt arondate şi căile ferate din Argeş, au acţionat pe principalele magistrale de cale ferată şi secţiile de cale ferată adiacente, în trenurile de călători şi în staţiile de cale ferată, pentru prevenirea şi combaterea călătoriei frauduloase şi a faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă.

Au fost identificate cu aceste prilejuri persoane urmărite, cerşetori şi minori lipsiţi de supraveghere. De asemenea, au fost depistaţi şi migranţi cu şedere ilegală.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90