930X122 MAIA

scoli de soferi

PITEȘTI: HAOS! ŞCOLI DE ŞOFERI, RECLAMATE

Pitești: Haos! Școli de șoferi, reclamate. Piteștenii din câteva zone ale municipiului au reclamat Primăriei că anumite străzi au devenit „poligoane” de încercare pentru şcolile de şoferi.

Citiți și: ,,Vom interzice de luni până vineri! Școlile de șoferi nu vor mai putea circula!” Iată orarul

Exemple în acest sens sunt străzile Oituz din cartierul Trivale, Banat (foto) și Independenței și Constantin Moisil din Războieni, străzi care, pe lângă faptul că sunt înguste, nu au nici prea multe locuri de parcare. Or, învăţăceii în ale condusului auto sunt aduşi aici de către instructori pentru a face parcări laterale, de pildă.

Există momente când pe strada Banat, de exemplu, este haos și abia se poate circula din cauza maşinilor de la școlile de șoferi. În plus, piteştenii se tem şi de accidente, în special pentru copii.

Citiți și: Activitatea examinatorilor și a școlilor de șoferi, la verificat

Oamenii vor ca instructorii să îi înveţe în alte zone pe pretendenţii la statutul de şofer, pe străzi mult mai largi şi pe care nu există risc de accidente.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90