New Profesional Consult 930 x 122

activag

HARTA BANILOR PUBLICI LA BUSINESS FORUM

Harta banilor publici la Business Forum. Sâmbătă, 6 aprilie 2019, de la ora 11, la etajul 10 al Centrului de Afaceri de pe bulevardul I.C. Brătianu va avea loc evenimentul „Pitești pe Harta banilor publici”.

Citiți și: S-A ”CONSTRUIT” PRIMUL METRU DIN AUTOSTRADA PITEȘTI – SIBIU

Evenimentul este organizat de mișcarea civică Inițiativa România, alături de asociaţia civică #activag Piteşti și cu sprijinul financiar al Fondului pentru democrație.

Potrivit organizatorilor, participarea este gratuită și se anunță completând formularul de acces (https://forms.gle/vCzE8uT9K5tRCJth9) și confirmând participarea la eveniment cu laptopul/tableta dumneavoastră.

Echipa Inițiativa România va prezenta aplicația „Harta banilor publici” (www.hartabanilorpublici.ro), singura aplicație care conține în mod structurat și curățat toate informațiile disponibile despre achizițiile publice făcute în anii 2007-2018 de instituțiile publice din România. Este o aplicație creată 100% voluntar de membri ai Inițiativei România.

”Folosind www.hartabanilorpublici.ro:

-vom face împreună exerciții care ne vor duce la concluzii, informații noi, poate chiar știri despre cum, pe ce și când sunt cheltuiți banii publici de către instituțiile publice din Pitești.

-vom realiza statistici despre domeniile prioritare de achiziții publice pe localitate sau pe instituție publică, vom face topuri de companii abonate la contractele cu statul, ne vom compara cu alte județe și vom face alte exerciții, pe care le ținem surpriză pentru moment.

-la final, vom afla cum poate aplicația să ajute atât un cetățean, cât și un consilier local, un politician sau un jurnalist”, transmit organizatorii.

Persoanele interesate să participe la eveniment trebuie să confirme participarea până pe 5 aprilie, completând un formular în care li se cere și feedback-ul despre domeniile de achiziți publice pe care le consideră relevante pentru Pitești. Detalii, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90