SMART KIDS 930X122

HighFive Robotics

HighFive Robotics aduce în Argeș cel mai râvnit premiu!

HighFive Robotics aduce în Argeș cel mai râvnit premiu!

Citiți și: Ce au putut să facă elevii de la Colegiul „Brătianu” din Pitești

După multe ore de muncă, discuții și emoții, tinerii din HighFive Robotics au demonstrat că visele devin realitate! Echipa din Pitești s-a calificat la Competiția Națională de Robotică cu premiul INSPIRE AWARD 2ND PLACE.

Dar ce reprezintă INSPIRE AWARD?

Acest premiu este acordat echipelor de robotică care reușesc să răspundă provocării FIRST Tech Challenge cel mai bine. Câștigătorii Inspire Award sunt o sursă de inspirație pentru celelalte echipe. Ei împărtășesc experiențele, cunoștințele și entuziasmul cu susținătorii lor, sponsorii, jurații și celelalte echipe de robotică. Lucrând ca un tot unitar, câștigătorii îndeplinesc cu succes cerințele de design și de construcție a robotului.

HighFive Robotics este mai mult decât o echipă, este o familie. Membrii au dat dovadă de ambiție, perseverență și pasiune pentru acest domeniu, astfel au reușit să câștige locul doi la IINSPIRE AWARD în cadrul Regionalei #2- Sezonul POWEPLAY. Aceștia le-au demonstrat tuturor că munca depusă nu a fost în zadar, aducând la Regionala #2 o energie aparte atât pe terenul de joc, cât și în afara lui.

La regională au fost prezente 83 de echipe din toată țara, dar numai 40 au trecut în etapa următoare. Acestea s-au remarcat prin aptitudinile și reușitele lor în diverse domenii. Lupta a fost strânsă, iar din galerie s-a auzit de multe ori:”Hai, Pitești! Hai, Pitești!”.

Juriul a acordat echipei HighFive Robotics FTC locul 2 pentru cel mai important premiu, INSPIRE, așadar tinerii piteșteni își continuă minunata călătorie în universul FIRST Tech Challenge, așteptând și mai multe ocazii să facă Argeșul mândru!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3