Kaia 930 x 120

alexandru odobescu

Hollywood vine la Pitești pentru Andi! Elevul de la ,,Odobescu” are nevoie de ajutor

Hollywood vine la Pitești pentru Andi! Elevul de la ,,Odobescu” are nevoie de ajutor

Citiți și: Surpriza de aproape 1 milion de € din Parcul Ștrand

Filarmonica Pitești organizează un concert vocal-simfonic cu scop umanitar pentru salvarea vieții lui Andi Săbăreanu.

Tânărul de 18 ani este elev la ,,Odobescu” în clasa a XII-a și a fost diagnosticat recent cu o formă agresivă de cancer.

Citiți și: După 13 ani, concert de excepție la Pitești!

Andi suferă de Sarcom Ewing și trebuie să urmeze un tratament complex și de lungă durată pentru a-și recupera sănătatea.

Suma de care tânărul are nevoie este 300.000 de euro, bani pe care familia nu îi poate strânge fără ajutorul oamenilor cu suflet bun.

Detalii despre subiect puteți re(citi) AICI.

Joi, 29 august, alături de mulți alți oameni binevoitori, și Filarmonica Pitești pune ,,umărul la treabă” pentru a-l ajuta pe Andi.

Orchestra încheie stagiunea estivală 2024 printr-un concert vocal-simfonic umanitar cu tematica ,,Hollywood în Pitești”.

Hollywood vine la Pitești pentru Andi! Elevul de la ,,Odobescu” are nevoie de ajutor

Acesta va avea loc joi, 29 august, de la ora 20.30, în Piața Primăriei Pitești.

Alături de orchestra simfonică a instituției, dirijată de Tiberiu-Dragoș Oprea, vor evolua soliștii Adina Sima, Andrei Tomescu, Adriana Jighirgiu și Diana Stănciuleasa și dansatorii Andreea Pătrănoiu, Lorena Sandu, Maria Popa, Valentin Dobriță, Vlad Sandu și Daniel Marinescu. Coregrafia îi aparține lui Valentin Dobriță.

În program: B. Broughton&J. Goldsmith – „Soaring Around The World”, J. Williams/Indiana Jones – „Marion Theme”, J. Powell – „How To Train Your Dragon Learn To Fly”, E. Bernstein – „Magnificent Seven”, L. Bricusse&A.Newley – „Imagination”, The Police – „Moulin Rouge – Roxanne”, A. Mankin – „Cocoșatul de la Notre Dame”, M. Rózsa – „Ben Hur – Love Theme”; Sting – „Englishman in New York”, B. Tyler – „Now You See Me 2”, E. Morricone – „The Good The Bad And Ugly”, E. Morricone – „Gold Ecstasy”, F. Previte, J. DeNicola&D. Markowitz – „Dirty Dancing – Time Of My Life”; A. L. Weber – „Cats – Memory”, J.Kander – „New York, New York”.

Născut într-o familie de muzicieni, Tiberiu Dragoș Oprea este prim-dirijor al Filarmonicii Pitești, fiind cofondator al instituției, și dirijor al Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța.

Timp de nouă ani a fost colaborator al Teatrului Național de Operetă și Musical Ion Dacian București, unde a susținut premiere, spectacole și concerte de gală.

Este invitat permanent al Orchestrei de Cameră Radio, al filarmonicilor din Timișoara, Râmnicu-Vâlcea, Ploiești, Botoșani, Bacău, Craiova, Oradea, Brașov, Cluj-Napoca, Arad.

Absolventă a Universității de Stat din Pitești, specializarea muzică, și a Universității de Stat Transilvania din Brașov, secția Pedagogie, Adina Sima este profesoară de canto la catedra de estradă de la Palatul Copiilor Pitești.

De-a lungul carierei a obținut multe premii la concursuri și festivaluri de gen, câștigându-și recunoașterea pe plan muzical: Festivalul Național de Romanțe „Crizantema de Aur”, Festivalul de muzică folk „Ion Minulescu”, Festivalul Național de Muzică Ușoară „Laleaua de Aur”.

Colaborează cu Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian” București, unde interpretează roluri principale în spectacolele „Romeo și Julieta” de Gérard Presgurvic și „Rebecca” de Sylvester Levay și Michael Kunze.

Concertul are scop umanitar pentru salvarea vieții lui Andi Săbăreanu, elev în clasa a XII – a, la Colegiul Național „Alexandru Odobescu” Pitești, diagnosticat cu Sarcom Ewing, o formațiune tumorală malignă, de 28 de cm, în copsa dreaptă.

Cei care vor să ajute pot dona în urma special amenajată lângă scenă.

Fiecare contribuție, oricât de mică, poate face o diferență imensă pentru Andi.

Conturile în care mai puteți dona sunt următoarele:

Nume titular: SĂBĂREANU LAURENȚIU MIHAI

IBAN (Lei): RO39BTRL00301201786686XX

IBAN (Euro): RO36BTRLEURCRTO078668601

Revolut: RO95BREL0005551637930100

Pentru mai multe detalii, îl puteți contacta pe tatăl lui Andi la nr. de telefon 0742 167 484.

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

Foto articol: Facebook

Kaia 555×222
eurial 570×90