930X122 MAIA

antiderapant

zapada_pe_strada2

Vom ajunge de râsul lumii! În Pitești se fură nisipul folosit ca antiderapant!

Capace de canal, grilaje metalice de la blocuri, ţevi – toate acestea sunt, de obicei, ţintele preferate ale hoţilor din Piteşti pe domeniul public. Iată că acum pe listă a mai intrat un material foarte important pe timpul iernii.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Este vorba de nisipul folosit ca antiderapant şi care a fost amplasat de autorităţile locale în diverse zone din Piteşti, în saci speciali. Ei bine, conform spuselor lui Cornel Ionică, viceprimar al municipiului, o treime dintre sacii cu nisip de pe domeniul public au dispărut sau au fost rupţi!

„Nisipul din mulţi saci a dispărut. Au rupt şi sacii sau au pus mizerii în ei! Nu se gândesc cei care fac aşa ceva la ceilalţi oameni care au nevoie! Când ninge sau străzile sunt alunecoase, este mare lucru pentru un şofer singur să aibă de unde să ia o lopată de nisip ca să iasă din încurcătură! Unii au luat nisipul şi l-au dus în curţi, nu putem să punem pază la fiecare sac în parte! Cele mai multe probleme au fost în Găvana, Gârlei şi zona Stadionului”, precizează Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești/Video. Tragedie în Prundu: Au intrat pe geam. Descoperire dramatică!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA