New Profesional Consult 930 x 122

furturi

HOȚII ÎȘI FAC DE CAP ÎN PITEȘTI

Autorităţile locale din Piteşti sunt în alertă după ce de pe domeniul public au dispărut în jur de 80 de magnolii şi alte zeci de specii de arbori ornamentali plantaţi în cadrul proiectului de așa-zisă regenerare urbană, proiect finanțat cu bani europeni.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Arborii sunt furaţi pentru a fi mai apoi replantaţi în curţi proprietate personală, sunt de părere autorităţile piteștene, care au sporit numărul de patrule de polițiști în zonele în care se fac plantări. Hoții, dacă sunt prinși, deși ne îndoim că se va întâmpla vreodată asta, riscă amenzi şi dosare penale.

Pe lângă arbori, hoții fură sau distrug şi lămpile ornamentale cu care sunt echipate noile bănci montate în cadrul aceluiaşi proiect, ca de pildă băncile de pe Calea București (foto).

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90