EcoMoto 930×122

Arges

„Ia mâna de pe ea, să m…. familia mea!”

„Ia mâna de pe ea, să m…. familia mea!”

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Update: Inspectoratul de Poliție Argeș vine cu precizări oficiale în cazul celor două tinere care au fost implicate în scandal.

„În ziua de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați telefonic referitor la o stare conflictuală între două tinere, pe raza aceleiași localități.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Ca urmare a sesizării, la fața locului s-a deplasat cu operativitate o patrulă de ordine publică, la locul indicat fiind indentificate persoanele în cauză.

În urma verificărilor, cele două tinere implicate, respectiv minoră de 17 ani, din judetul Teleorman, și minoră de 16 ani, din Costești, au fost sancționate contravențional cu amenzi de 200 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, pentru provocare, respectiv participare la scandal.

Recomandăm celor care asistă la un comportament agresiv să sesizeze autorităţile şi să nu contribuie, prin atitudinea pasivă, la escaladarea comportamentului agresiv.

Faptele pot îmbrăca atât forma juridică a unor contravenţii, ori chiar forma penală, dacă o situație conflictuală degenerează în agresiuni de natură fizică.

Reamintim că, un factor important în situația agresiunilor îl reprezintă atitudinea celor care asistă sau iau la cunoştinţă despre astfel de fapte”.

Știrea inițială: Imagini scandaloase, cu două adolescente care se bat, au fost filmate în Costești.

Protagonistele au 16 și, respectiv, 17 ani. Iar „mărul discordiei” ar fi fost un băiat, spun sursele noastre.

Altercația ar fi avut loc în gara din Costești.

Nu este clar când a avut loc totul, însă imaginile au apărut pe internet.

Pe filmare se aude și o altă tânără care ar încerca să le despartă pe cele două adolescente.

Se aud, însă, și râsete.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional:

 

„Ia mâna de pe ea, să m…. familia mea!”

Cele două fete ar fi fost depistate imediat după incident de o patrulă de poliție. Ar fi fost sancționate de oamenii legii.

Știre în curs de actualizare

Sursă video: Facebook/Costești, orașul meu

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90