930 x122 grota rece

prognoza meteo

Iarna se grăbește să vină în România

Prognoza Accuweather actualizată. Iarna se grăbește să vină în România.

Citiți și: Vremea de Florii: Ce ne așteaptă după ninsorile din jumătate primăverii

Meteorologii au realizat prognoza pentru finalul acestui an și au prezentat primele previziuni în ceea ce privește data la care se va întoarce iarna în România în 2022.

Potrivit acestora, în acest an iarna ar putea sosi mai repede decât ne-am aștepta. Temperaturile vor scădea considerabil de-a lungul ultimelor luni din an, iar în cele din urmă își vor face apariția și primii fulgi de zăpadă, notează Cancan.

Citiți și: Se întâmplă ceva fenomenal: Pentru prima dată după 72 de ani

Mai exact, în luna noiembrie ar trebuie să avem un peisaj de iarnă în România. Potrivit sursei citate, primii care vor avea parte de această iarnă timpurie vor fi cei care locuiesc la munte.

Astfel, la Brașov vor apărea primii fulgi de zăpadă la finalul lunii noiembrie, mai exact pe 21 și 22 noiembrie. Conform meteorologilor, temperaturilor vor atinge maximum 5 grade pe timpul zilei, iar pe timpul nopții vor ajunge chiar și la -4 grade Celsius.

Apoi, în primele săptămâni din luna noiembrie, temperaturile vor continua să fie scăzute. Limitele vor ajunge la cel mult 14 grade pe timpul zilei, iar noaptea temperaturile din termometre vor scădea radical, ajungând chiar și la -5 grade Celsius.

În ultima săptămână din luna noiembrie temperaturile vor fi apropiate de limitele normale ale acestei perioade. Ploile nu vor înceta să își facă apariția la munte, dar și în restul țării.

Sursă foto interior: Accuweather

Foto principal: descriptiv

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90