930×122 CAPRA 5

parinti

IATĂ CÂT I-A COSTAT PE PĂRINŢI PRIMA ZI DE ŞCOALĂ!

Mâine elevii vor auzi primul sunet al copoţelului în acest nou an şcolar şi după cum ştiti febra cumpărăturilor pentru rechizite şi hăinuţe a început cu mult timp în urmă.

Citiți și: Încep înscrierile la clasa pregătitoare! Până când puteți depune cererile

Sunteţi curioşi cât i-a costat pe părinţi această primă zi?

Analizând piaţa vom constata că preţurile din hipermarketuri sunt cu aproape 50% mai mici decât cele din librării, astfel majoritatea părinţilor au ales hipermarketurile. Chiar şi aşa, nu au scăpa cu mai puţin de 300 de lei. Şi asta pentru că: un ghiozdan costă aproximativ 50 de lei, un penar complet echipat 35-40 de lei, în ceea ce priveşte caietele preţul variază în funcţie de numărul de file, ajungând chiar şi la 8-9 lei. Au mai avut nevoie de o trusă geometrică şi de manuale şi caiete speciale pentru limbile străine.

Citiți și: Schimbare importantă în școli!

Dacă mai luăm în calcul hainele şi uniforma preţul a trecut mult peste 500 de lei. Prima zi de şcoală este extrem de costisitoare, mai ales pentru părinţii cu mai mulţi copii. (Foto: enaţional.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90