EcoMoto 930×122

ansamblu

Imagini de pus în ramă! Mii de spectatori s-au înclinat în fața lor!

Imagini de pus în ramă! Mii de spectatori s-au înclinat în fața prestației Ansamblului Dorul!

Citiți și: VIDEO: FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE DANS „DORIN OANCEA” – WEB EDITION, 14 – 16 AUGUST

Păstrător al tradiției și valorilor culturale autentice, cu un renume internațional, Ansamblul Folcloric argeșean Dorul a sărbătorit 65 de ani de existență pe scena Sălii Palatului din București, într-un spectacol dedicat prieteniei și unirii.

Citiți și: NOU ANSAMBLU REZIDENȚIAL ÎN PITEȘTI – UNDE VOR FI CONSTRUITE BLOCURILE

Intitulat „Spirit Românesc”, spectacolul a fost susținut de orchestra Ethno Republic din Chișinău sub bagheta lui Marcel Stefăneț, artist al poporului în Republica Moldova, compozitor, dirijor și violonist de excepție.

Dansatorii piteșteni au urcat pe scenă alături de Cornelia Ștefăneț, Vlăduța Lupău, Olguța Berbec, Marcel Pavel,Paula Seling, Vlad Miriţă, Viorica Lupu, Iordache Basalic, Tudor Ungureanu și Ansamblul Ștefan Vodă, Laura Olteanu, Ansamblul Opincuța Chișinău.

Evenimentul s-a petrecut la nouă ani de la câștigarea Marelui Premiu al Festivalului Internaţional de Dans Folcloric din Indonezia, chiar de Ziua Națională a României.

Iar finalul a fost pe măsură: Dansatorii Ansamblului Folcloric Dorul au ieșit de pe scenă aplaudați frenetic de mii de spectatori!

Vezi, AICI, imaginile din timpul spectacolului ⬇️

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90