930×122 CAPRA 5

autostrada

Imagini de senzație de pe Autostrada Pitești – Sibiu!

Imagini de senzație de pe Autostrada Pitești – Sibiu!

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Pasionații de infrastructură au postat imagini noi de pe lotul 1 Sibiu – Boița (13 km) din cel mai important proiect rutier al țării. Potrivit lor, au apărut primele marcaje pe secțiunea 1 din Autostrada Sibiu – Pitești (A1), ce ar urma să fie dată în trafic la finalul acestui an.

„Au apărut primele marcaje! Filmare completă a lotului 1 din 19.09.2022”, scrie „Adrian Sibiu”, autorul imaginilor postate marți pe forumul PeUndeMerg al Asociației Pro Infrastructură (API). Video, mai jos:

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, estimează că lotul 1 al autostrăzii Sibiu – Piteşti, de la Sibiu la Boiţa, va fi dat în circulaţie la sfârşitul acestui an.

Lucrările pe acest tronson sunt realizate în proporție de peste 82%, potrivit celor mai recente date de pe site-ul Companiei de Drumuri.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90