Donaris 930 x 122

dn 7

Imagini scandaloase! Încăierare între suporteri la Dedulești, astăzi!

Imagini scandaloase! Încăierare între suporteri la Dedulești, astăzi!

Citiți și: Atenție, șoferi! Urmează mai multe zile cu restricții de trafic, și în Argeș

Într-un eveniment regretabil ce subliniază tensiunile persistente dintre suporteri în fotbalul românesc, ultrașii echipelor UTA Arad și Universitatea Cluj s-au confruntat într-un conflict violent în localitatea Dedulești (DN7, Vâlcea – Pitești), județul Argeș, pe drumul spre București.

Această ciocnire a avut loc în contextul în care ambele echipe participă la meciuri cruciale pentru calificarea în play-off-ul Superligii, cu partide programate în această seară cu începere de la ora 20.00

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Dinamo București contra UTA Arad și FC Voluntari împotriva Universității Cluj

Incidentele au început când suporterii, care călătoreau pentru a-și susține echipele, s-au întâlnit întâmplător și au escaladat rapid în violențe.

Conform relatărilor, altercația a fost atât de severă încât forțele de ordine au fost nevoite să intervină cu gaze lacrimogene pentru a disipa mulțimea.

ATENȚIE, IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL ȘI CU LIMBAJ OBSCEN, NERECOMANDATE MINORILOR!

 

Mai mult, se pare că suporterii UTA Arad, cunoscuți și sub numele de ultrași, au primit întăriri de la Peluza Sud Steaua odată ajunși în capitală, ceea ce a dus la noi confruntări, de data aceasta cu jandarmii din București, conform gsp.ro

Aceste scene de violență s-au petrecut în zonele înconjurătoare ale Arenei Arcul de Triumf, incluzând treptele bisericii Cașin, provocând consternare și șoc în rândul trecătorilor.

Conflictul dintre suporteri, în special în contextul competițiilor sportive, rămâne o problemă persistentă, care cere atenție și soluții din partea autorităților, cluburilor sportive și asociațiilor de fani.

Abordarea acestor provocări necesită colaborare și eforturi concertate pentru a asigura un mediu sigur și primitiv pentru toți cei implicați, subliniind necesitatea de a promova sportivitatea și respectul reciproc.

Imagini scandaloase! Încăierare între suporteri la Dedulești, astăzi!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3