930×122 CAPRA 5

bărbat înjunghiat

Imagini teribile! Un bărbat a fost înjunghiat

Scene șocante! Un bărbat a fost înjunghiat

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că a început urmărirea penală față de un bărbat pentru tentativă de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice.

La data de 06 octombrie 2022, în jurul orelor 18.30, pe terasa unui local public din comuna Tuzla, județul Constanța, în cursul unui conflict spontan, inculpatul l-ar fi înjunghiat cu lama unui briceag în regiunea abdominală stângă pe numitul M.C., astfel că i-a provocat leziuni corporale grave, vindecabile în 18-20 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în primejdie, prin caracterul penetrant al plăgii abdominale, cu consecința producerii de șoc hemoragic și hemoperitoneu.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

Viața victimei a fost salvată, întrucât a fost transportată imediat cu ambulanța la spital, unde a fost internată și supusă de urgență intervenției chirurgicale”, se arată în comunicat.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat Tribunalul Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Sursă: realitatea.net

Foto: descriptiv

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Vladimir P spune:

    Ce legatura are cu Pitesti? Nu mai aveti suficiente stiri?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90