Donaris 930 x 122

surprize la domiciliu

O argeșeancă este zâna surprizelor. Imagini video emoționante!

O argeșeancă este zâna surprizelor. Imagini video emoționante!

Până de curând a lucrat în domeniul bancar, este blogger, mamă a doi copii, soție, studentă, iar acum este și omul cu surprizele.

De câteva luni, Ana Georgescu (foto) face, în numele argeșenilor plecați în strãinãtate, surprize celor de acasă.

Astfel, tânăra argeșeancă și-a deschis propria afacere, Surprize la domiciliu Arges VIP. În acest mod a ales să fie mult mai aproape de oameni și să le potolească dorul de cei dragi. A ales să-i ajute să spună ”mulțumesc”, ”la mulți ani” sau ”mi-e dor”.

Surprize la domiciliu Arges VIP este o afacere de familie. Soțul Anei, de profesie pompier, dar și surorile acesteia sunt oamenii care contribuie alături de ea la momentele emoționante.

Am vorbit cu Ana despre cum a luat naștere această afacere, dar și despre împlinirea pe care munca depusă i-o oferă.

ePitești.ro: De cât timp faci surprize la domiciliu?

Prima surpriză a fost în luna iunie. Am creat pagina Surprize la domiciliu Arges VIP într-o noapte. Am văzut la alte persoane care făceau asta. La câteva zile m-a și sunat o doamnă, întâmplător era din oraș de la mine, din Topoloveni, însă era plecată în străinătate, în Spania. Mi s-a părut foarte tare că avea încredere, în condițiile în care eu eram la început, n-aveam nicio poză, nu aveam nimic care să-mi susțină afacerea. Nu mă așteptam să se întâmple atât de repede.

Prima surpriză a fost la mama doamnei care m-a sunat. Nici nu știa ce se întâmplă, aproape că mi-a închis ușa. I-am spus că cineva drag care e plecat a vrut să-i facă o surpriză prin intermediul nostru, apoi a început să plângă instantaneu. Îi era foarte dor. Eu aveam lacrimi în ochi, aveam pielea de găină, nu știam cum să o consolez. M-am mai obișnuit între timp, dar emoții tot am. Când am plecat de acolo am zis „Doamne, ce frumos e să faci asta!”. Am plecat emoționată, am lăsat-o pe doamna plângând. După aceea, după primul video au început reacțiile pozitive, a început lumea să afle.

 

ePitești.ro: Cum a început această afacere, cum ți-a venit ideea?

Eu am lucrat inițial la bancă, apoi la o firmă, dar nu mi se potrivea deloc. Mi-am dat seama că nu-mi place, nu sunt omul cifrelor. Mă descurcam, dar nu-mi plăcea, n-aveam satisfacție. Apoi, m-am înscris din nou la facultate, am devenit din nou studentă și am zis că trebuie să mai fac ceva pe lângă. Am văzut pe Facebook, la o doamnă care făcea surprize prin Mangalia și mi s-a părut frumos. Am făcut pagina de facebook și la câteva zile deja aveam prima surpriză. Mi se părea ireal, apoi comenzile au început să curgă. 

ePitești.ro: Cine te mai ajută cu această afacere?

Trebuie să filmeze cineva, altcineva trebuie să aducă cadourile. Eu eventual țin tortul, dar nu pot face singură totul.

Mă ajută familia, mă ajută soțul, când e liber. În principiu, familia, pe ei m-am bazat. Mai am trei surori, le mai iau pe ele, dar de obicei mă ajută soțul foarte mult. Soțul e pompier, e dedicat meseriei lui, e aproape de oameni. Se implică foarte mult, și pe autostradă dacă a rămas cineva în pană oprește, întreabă dacă e totul în regulă. Ajută cu tot ce poate. 

ePitești.ro: Care a fost cel mai special eveniment pentru tine? Povestește-ne puțin.

Pentru mine toate sunt speciale, mi se face pielea de găină la fiecare eveniment. Am fost la o cununie. Surorile nu au putut ajunge la cununia fratelui și am mers noi, la petrecerea propriu zisă, la restaurant. Mi-a plăcut pentru că erau mai multe persoane, a fost o reacție în lanț, nu se așteptau. Fratele s-a emoționat, aveam un buchet de flori și pentru mama lor. Au fost multe evenimente frumoase.

 

Am fost și în județul Harghita, ne-a trimis o doamnă din Germania. Deși sunt astfel de servicii peste tot, a vrut neapărat să ne ducem noi, am cedat. Noi nu voiam să mergem prin țară, voiam să fie pe plan local, dar n-am putut s-o refuz. Am mers la Harghita și acolo, mama dânsei era singură acasă, într-un sătuc cam de vreo 20 de case, spăla vasele în curte.

Am oprit un pic mai departe de curte, am lăsat-o să termine și când am văzut că a terminat am intrat. Era singură, s-a emoționat foarte tare de cum am zis primele cuvinte. Nu se aștepta, era acasă, în gospodărie. Deși era ziua ei, nu avea nimic pregătit.

 

A început să plângă. La final, de obicei, îi rog să spună ceva pentru cei care au pregătit surpriza, dar doamna n-a putut să spună nimic de plâns.

ePitești.ro: Care este reacția oamenilor la surprizele făcute la domiciliu?

Oamenii plâng, se emoționează, mai ales când surprizele sunt pentru părinți, dar nu numai, toate sunt emoționante. Am făcut o surpriză și de la părinți, care erau departe, pentru fata lor care urma să se căsătorească. 

ePitești.ro: Pe tine ce emoții te încearcă?

Am piele de găină. Eu scriu textul, mesajul, iar când îl citesc am lacrimi în ochi. Eu scriu, eu plâng. Nu mă pot concentra, e foarte greu, nu pot să stau stană de piatră când îl văd pe cel din fața mea că plânge și se emoționează. E un amalgam de sentimente: dor, fericire. La penultima surpriză ne-am panicat, soțul meu a zis că nu a înregistrat tot că i-a tremurat mâna, a lăcrimat, a vrut să se șteargă la ochi, se emoționase și el.

ePitești.ro: Pentru ce fel de ocazii apelează oamenii cel mai des la tine?

Cel mai des apelează pentru zile de naștere, de obicei aniversări, dar oamenii fac surprize și în semn de recunoștință, de respect, de dor. 

ePitești.ro: Faci surprize în numele celor plecați departe. Tu ai avut o persoană dragă de care te-ai despărţit din cauza distanţei?

Nu, nu am pe nimeni plecat. Nu știu cât de mare e dorul, dar de imaginat îmi imaginez, văd la cei care apelează la noi.

ePitești.ro: Și acum, cine este omul din spatele surprizelor? Cu ce te ocupi în timpul liber?

Pasiunea mea e scrisul, marea dragostea a mea e familia, acasă mă simt cel mai bine. Îmi place foarte mult să scriu, am scris o carte acum câțiva ani, dar mi se pare că a fost cu un veac în urmă, mi s-au întâmplat multe între timp. Am blogul annazidezi.com, unde scriu de șapte ani. Acolo, prin prisma blogului m-au cunoscut oamenii. Dacă nu aveam blogul cred că nu aveam încredere să fac ceea ce fac, blogul mi-a dat încredere. Am fost susținută mereu de familie, a fost important sprijinul lor. 

Cu Surprize la domiciliu Arges VIP îmi pare bine că într-un timp scurt am strâns o comunitate, oamenii au rămas cu mine pe pagină și mă bucur că aleg să rămână lângă noi. Oricum, cea mai mare satisfacție pentru mine e să fie oamenii fericiți.

Sursă foto/video: Surprize la domiciliu Arges VIP

Sursă foto: Facebook Ana Georgescu

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3